Relaxarea și faptele bune continuă și anul acesta cu Ciucaș

Cum putem respecta natura, într-un mod plăcut și relaxant?

Până la data de 14 august 2022, în poienile din țară amenajate de Ciucaș sunt așteptați la relaxare și fapte bune, toți românii. La fața locului, vor fi amplasate câte un aparat de colectare aluminiu şi câte două urne pentru colectarea sticlei şi ambalajelor PET pentru a încuraja consumatorii să se alăture misiunii a menține curate poienile, printr-o serie de activări de colectare a deșeurilor.

Ciucaș

Participanții care vor da curs invitației vor fi recompensați cu produse Ciucaș, conform mecanismului: pentru oricare 5 ambalaje de tip PET, doză aluminiu sau sticlă aduse, Ciucaș te răsplătește cu o bere rece.

Programul “Păstrează natura curată”

Programul “Păstrează natura curată”, care face parte din agenda de sustenabilitate a companiei Ursus Breweries, se desfășoară anul acesta în spaţiile de relaxare din Răşinari, Valea Zânelor, Lacul Noua, Valea Doftanei, Budeasa, Bucov, Haleş și Gârboavele.

Până în prezent, 15 spaţii de relaxare din întreaga ţară, Poienile Ciucaş, au fost amenajate. Inițiativa a avut ca rezultat zone de picnic mai curate și un public larg care a îmbrăţişat faptul că natura trebuie respectată și ajutată.

Inspirația locurilor de relaxare a plecat de la un obicei foarte popular al românilor: ieșirile în aer liber. Ciucaș și-a propus să încurajeze petrecerea a cât mai multor momente de relaxare alături de cei dragi, în natură, și a venit în întâmpinarea românilor cu spații în care au fost instalate foișoare cu desfăcătoare de bere, grătare, bănci și coșuri de gunoi.

Anul trecut, în cadrul iniţiativei „Păstrează natura curată”, au fost reciclate aproximativ 13.000 de doze aluminiu la nivel naţional, iar anul acesta ambiția Ciucaș este de a colecta și mai multe, peste 20.000 de ambalaje din aluminiu, PET şi sticlă. Ulterior, deşeurile vor fi igienizate şi reciclate, acțiunea fiind realizată în parteneriat cu Green Point și Can Pack.

Pe site-ul www.bereciucas.ro, utilizatorii vor putea găsi harta completă a locurilor de relaxare din țară. Aceste spații de relaxare au fost special alese deoarece sunt frecventate de un număr mare de locuitori ai acestor comunități și sunt foarte îndrăgite.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *