Ciucaș își extinde gama de produse cu Ciucaș la PET de 1 litru (P)

Începând cu luna decembrie, familia Ciucaș se extinde cu un nou membru, PET-ul de 1 litru. Ciucaș se prezintă consumatorilor într-un nou ambalaj atrăgâtor asemanator cu o buturugă de lemn.

Ciucas-PET-1LForma PET-ului, culoarea maro și elementele în relief de pe corpul sticlei seamănă foarte mult cu textura unei scoarțe de copac, iar gâtul PET-ului arată precum cercurile concentrice ale lemnului.

Eticheta păstrează elementele specifice produsului, în tonuri de verde și maro, culori asociate, prin excelență, cu natura. Cerbul, parte din identitatea vizuală Ciucaș, poate fi admirat si pe eticheta noului ambalaj.

Odată cu lansarea PET-ului, Ciucaș dă startul unei noi campanii menite să aducă în prim plan produsul în perioada sărbătorilor. Campania “Relaxează-te cu noul PET de 1 litru Ciucaș! Buturugă mică, relaxare mare!” oferă consumatorilor ocazia de a se delecta cu berea Ciucaș oriunde și oricând. „Ciucaș este berea perfectă pentru momentele de relaxare, iar noul PET de 1L vine în întâmpinare consumatorilor cu cantitatea optimă pentru pauzele de relaxare prelungite,” a declarat Victor Teioșanu, Brand Manager Ciucaș, Stejar și Azuga.

Varianta PET de 1 litru din material Polyshield asigură păstrarea prospețimii berii pentru mai mult timp.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com
Etichete:

Un comentariu la „Ciucaș își extinde gama de produse cu Ciucaș la PET de 1 litru (P)”

  1. Pingback: Ciucaș își extinde gama de produse cu Ciucaș la PET de 1 litru - Blog de Bere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *