ZaharulOradea

Coca-Cola a adus POP-UP STORE și în București, în Piața Universității

Coca-Cola POP-UP STORE a ajuns miercuri, 17 iunie, în Piața Universității din București, pentru a marca anul în care sticla Contur Coca-Cola împlinește 100 de ani.

Coca-Cola POP-UP STORE 2Lansarea Coca-Cola POP-UP STORE a avut loc miercuri, 17 iunie, și a fost marcată de un eveniment la care au luat parte vedete, jurnaliști, bloggeri și parteneri. Amplasat în Piața Universității, Coca-Cola POP-UP STORE va fi deschis pentru public în fiecare zi din perioada 18 – 24 iunie, între orele 10:00 și 21:00.

„Coca-Cola este unul dintre brandurile care au reușit să creeze o legătură emoțională puternică cu oamenii din întreaga lume. POP-UP STORE este un proiect dedicat fanilor Coca-Cola, pe care îi invităm să se bucure de această experiență unică până pe 24 iunie, în Piața Universității!” – Petre Șandru, Market Operations Director Coca-Cola România şi Moldova.

În anul 1915, Coca-Cola provoca producătorii de sticlă din Statele Unite să conceapă o „sticlă distinctivă, care să poată fi recunoscută printr-o simplă atingere, pe întuneric, sau chiar dacă este spartă în bucăți”. Un secol mai târziu, sărbătorim sticla Contur, un adevărat simbol al culturii pop, printr-o experiență completă – Coca-Cola POP-UP STORE.

În perioada 18 – 24 iunie, fanii brandului Coca-Cola vor avea ocazia să-și îmbogățească colecțiile, achiziționând obiecte și accesorii veritabile din lumea Coca-Cola, precum și să-și personalizeze sticle Coca-Cola cu propriile fotografii sau să se bucure de zonele de relaxare, unde atmosfera va fi întreținută de DJ locali cunoscuți. În plus, ei vor putea admira expoziția Second Life, ce prezintă sticle Coca-Cola reimaginate de cei mai originali fani.

Sub sloganul Orașul tău a știut mereu rețeta fericirii, parte din experiența Coca-Cola POP-UP STORE, curtea Muzeului Municipiului București găzduiește o expoziție de imagini din istoria Coca-Cola. Tot aici, pe 18, 20 și 21 iunie, trecătorii sau vizitatorii care se vor simți inspirați de expoziția Second Life vor putea participa la ateliere de pictat pe sticle Coca-Cola.

Sâmbătă, 20 iunie, începând cu ora 19:30, va avea loc şi concertul Deliei.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,047 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Coca-Cola a adus POP-UP STORE și în București, în Piața Universității
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. […] POP-UP STORE a ajuns în Piața Universității din București, pentru a marca anul în care sticla Contur […]

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: