Compania COCA-COLA lansează AdeZ, băutură pe bază de plante

Coca-Cola România lansează AdeZ, o gamă nouă de băuturi pe bază de semințe din plante, precum migdalele, orezul sau soia.

Coca-ColaAdeZ reprezintă un prim pas al Companiei Coca-Cola în acest nou segment de piață. AdeZ  a fost creat din dorința de a oferi o băutură nutritivă, accesibilă și atrăgătoare unui segment cât mai mare de consumatori.

Fără zaharuri adăugate (excluzând zaharurile care provin din ingredientele naturale, precum fructele și semințele), AdeZ combină sucuri naturale din fructe, semințe, îndulcitor de origine naturala din stevia și vitamine/minerale, oferind un gust bogat și plăcut, fiind gata pentru a fi consumat în orice moment.

AdeZ oferă o gamă diversificată de arome pentru persoanele dornice de opțiuni cât mai variate într-o dietă echilibrată care include proteine din plante. Acestea sunt disponibile în ambalaje de 250ml, special create pentru a fi consumate imediat și care reprezintă o nouă categorie în segmentul de băuturi grab-and-go, dar și în ambalaje de 800ml, pentru a fi consumate acasă la micul dejun și nu numai.

În Romania, AdeZ este disponibil în următoarele sortimente:

  • 250ml:Amazing Almond Mango-Passionfruit și Outstanding Oat Strawberry-Banana;
  • 800ml:Amazing Almond, Surprising Soy, Rockin’ Rice, Chilling Coconut.

În contextul unei preocupări tot mai mari a consumatorilor pentru gustările sănătoase, AdeZ marchează încă un pas înainte în călătoria Coca-Cola spre a deveni “O companie pentru toți”, prin care oferă din ce în ce mai multe opțiuni consumatorilor pentru ca aceștia să-și satisfacă nevoile de consum oricând, în orice situație.

Românii sunt din ce în ce mai preocupați de alegerile lor nutriționale, având un ritm de viață alert și intens. Pentru că știm că sunt în căutare de noi băuturi care să fie hrănitoare, dar să aibă și un gust atrăgător, lansăm AdeZ – un produs nutritiv, bogat în vitamine și minerale, special creat pentru a fi consumat oriunde. AdeZ atrage atenția prin ambalajul practic și inovator, produs din ingrediente cu pana la 30% din plante, fiind 100% reciclabil. Acesta poate fi găsit în două variante: la 250ml – două combinații curajoase de băutură din plante și suc de fructe pentru consum imediat, și 800ml – alte patru sortimente de băutură pe bază de plante, concepute special pentru a fi consumate ca parte a unui mic dejun sănătos, sau în orice alt moment al zilei”, a declarat Miruna Smeureanu, Director de Marketing, Coca-Cola România.

Brandul AdeZ este originar din Argentina unde este foarte popular încă de la momentul lansării acestuia in 1988. În Mexic, Brazilia și Argentina este cea mai populară băutură din segmentul ei. Compania Coca-Cola deține brandul din martie, 2017.

Coca-Cola

Coca-Cola este cea mai mare companie de băuturi răcoritoare din lume, ce oferă consumatorilor peste 500 de mărci de băuturi răcoritoare, carbogazoase şi necarbogazoase, și aproape 3.900 de produse. Pornind de la Coca-Cola, recunoscută ca fiind una dintre cele mai valoroase mărci din lume, portofoliul companiei cuprinde 21 de branduri de miliarde de dolari, dintre care 19 sunt  disponibile și în varianta cu mai puține calorii sau fără calorii. Printre branduri se numără: Diet Coke, Coca-Cola Zero, Fanta, Sprite, Dasani, VitaminWater, Powerade, Minute Maid, Simply, Del Valle, Georgia și Gold Peak.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *