Coca-Cola anunta sponsorizarea Jocurilor Paralimpice de la Londra 2012

Coca-Cola, gigantul bauturilor racoritoare, a anuntat ca isi extinde sponsorizarea Jocurilor Olimpice de la Londra 2012 pentru a acoperi si Jocurile Paralimpice din aceiasi locatie, “pentru a ajuta la promovarea sportului pentru toti” in perioada premergatoare jocurilor.

Coca-Cola spera sa mobilizeze mai multi tineri activi si implicati in sport, indiferent de abilitatile lor fizice, prin sponsorizarea ambelor parti ale Jocurilor Olimpice.

Coca-Cola a spijinit Jocurile Paralimpice din 1992, alaturandu-se supermarketului Sainsbury, care este deja pe lista de sponsorizare. Daryl Jelinek, director general Coca-Cola Project Team Londra 2012, spune: “Suntem mandri sa ne extindem sponsorizarea din Londra 2012 la Jocurile Paralimpice.”

“Jocurile Paralimpice este un mare eveniment sportiv, cu peste 4000 de atleti concurand in sute de probe pe parcusul a 12 zile, si stim dintr-o experienta de prima mana cata inspiratie se gaseste in a ajuta la schimbarea atitudinii persoanelor cu dizabilitati.

Vrem sa fim o mare parte in generarea acelei inspiratii si emotii pe drumul spre 2012, folosindu-ne de sponsorizare in motivarea oamenilor din Marea Britanie, si nu numai, pentru a fi activi si constienti de ceea ce inseamna Jocurile Paralimpice”.

Compania Coca-Cola a fost asociata cu Jocurile Olimpice din 1928, mai mult decat oricare alta sponsorizare corporativa.

Sursa: MarketingMagazine

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *