Coca-Cola HBC România a publicat primul Raport de Sustenabilitate

Coca-Cola HBC România a anunțat lansarea primului Raport de Sustenabilitate, acesta fiind totodată şi primul raport din industria locală de FMCG care respectă cerințele internaționale în materie de raportare a Responsabilității Sociale Corporative (Global Reporting Initiative).  

Raportul reunește rezultatele pentru anul 2011 și urmărește cele șapte direcții strategice de CSR ale Coca-Cola HBC România: implicarea în comunitate, ambalajele și reciclarea, gestionarea durabilă a resurselor de apă, energia și schimbările climatice, sănătatea consumatorilor, dezvoltarea angajaților și implicarea furnizorilor.

Printre cele aproximativ 500 de proiecte – programe naționale și locale – desfășurate până în prezent de Coca-Cola HBC România se numără: programul educațional Verde 003, Pașaportul Verde, Centrul Educațional Dorna Candreni, Pădurea Pedagogică Tășuleasa Social, Colectarea deșeurilor: Viața după Colectare, campania Nu amesteca lucrurile, Ziua de Voluntariat, Salvați Râul Argeș, Pașaportul de Voluntar, Ziua Dunării, proiectele de advocacy Avem o Deltă, cum procedăm?, Obligativitatea colectării selective în instituțiile publice, Federația Asociațiilor de Dezvoltare Intercomunitară și altele.

„Raportul de Sustenabilitate al Coca-Cola HBC România reprezintă încununarea eforturilor susținute ale companiei noastre de implicare în dezvoltarea comunităților în care operăm. Suntem mândri de rezultatele acțiunilor noastre și, în același timp, mândri să fim prima companie din industria de FMCG care prezintă un raport de sustenabilitate la standarde internaționale, asumându-ne, din acest moment, raportarea anuală a acțiunilor de CSR la cei mai înalți indicatori de performanță”, a declarat Mugurel Rădulescu, Public Affairs and Communications Manager, Coca-Cola HBC România and Republic of Moldova.

Mai multe informații despre direcțiile strategice și rezultatele inițiativelor sunt disponibile pe www.thereconcept.ro/ro/presa-media

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Coca-Cola HBC România a publicat primul Raport de Sustenabilitate
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: