Coca-Cola HBC România caută 7 noi Trainee

Coca-Cola HBC România a lansat cea de-a patra ediție a programului de Management Trainee „Destination: Management”, adresat studenților în ultimul an de studii, masteranzilor și absolvenților de studii superioare. Anul acesta compania oferă 7 posturi, disponibile în 4 departamente în Ploiești și București.

destination1

„Investiția în tineri și în viitoarea generație de manageri ai companiei continuă să reprezinte  o prioritate pentru noi așa cum s-a întâmplat și în ultimii ani. Succesul pe care l-a avut programul Destination: Management în cadrul organizației noastre, la edițiile anterioare, ne-a determinat să lansăm și cea de-a patra ediție. Absolvenții primei generații de Trainee, care ocupă deja funcții de coordonare, sunt cel mai bun indicator al calității programului ”, a declarat Corina Licea Country HR Manager, Coca-Cola HBC România.

În urma unui proces de selecţie vor fi aleşi 7 trainee care vor lucra în departamentele: Financiar, Producție, Planificare și Comercial, după cum urmează:

  • 1 post în departamentul Financiar (București)
  • 2 posturi în departamentul Producție (Ploiești)
  • 1 post în departamentul Planificare (București)
  • 3 posturi în departamentul Comercial (Field Sales și Marketing București)

Selecția va include și Școala de Business Coca-Cola HBC România, care va avea loc în luna mai și la care vor participa cei mai buni 21 de candidați, aleşi în etapele anterioare. În cadrul Școlii de Business, timp de o săptămână, tinerii vor participa la un program intens de cunoaștere a companiei și vor avea oportunitatea de a interacționa cu managerii din cadrul companiei.

Programul de Management Trainee are o durată de 2 ani, timp în care aceștia vor parcurge un proces intens de dezvoltare profesională și personală, care îi va pregăti pentru un viitor rol  în cadrul companiei.

Destination: Management este un program de dezvoltare profesională accelerată lansat în 2012, care se adresează tinerilor cu potențial, care au maximum un an de experiență de lucru. În primii trei ani, au fost selectați 29 de tineri absolvenți, care și-au început cariera în cadrul Coca-Cola HBC România.

Înscrierile vor avea loc în perioada 24 februarie – 19 aprilie pe site-ul www.cchbcjobs.ro.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *