Coca-Cola investește încă 4 miliarde de dolari în China

Coca-Cola Company şi partenerii săi chinezi au anunţat astăzi o nouă investiţie de 4 miliarde dolari în următorii trei ani, începând cu 2012.

Până la sfârşitul anului 2011, Coca-Cola şi China, prin partenerii săi Swire Beverages Ltd. şi COFCO Coca-Cola Beverage Co, Ltd. vor fi investit deja 3 miliarde dolari în China, aducând investiţii totale de 7 dolari miliarde de euro între 2009 şi 2014 în cea mai mare şi cea mai rapidă piaţă de consum din lume.

„De cele trei noi fabrici Coca-Cola vor beneficia şi economiile şi comunităţile locale. Vor fi create 940 de noi locuri de muncă, în mod direct, şi 9.400 de locuri de muncă în mod indirect. Investiţia totală cu aceste trei noi fabrici se ridică la aproximativ 230 milioane dolari şi va aduce noi tehnologii plus perspectivele de creştere economică a comunităţilor locale „, a spus Muhtar Kent, presedinte si CEO al Companiei Coca-Cola.

Cu fabricile recent deschise, Coca-Cola operează acum mai mult de 40 de unităţi de producţie în China, cu un personal de peste 48.000 de oameni. Consumul de produse Coca-Cola în China reprezintă în prezent aproximativ 7% din volumul global al companiei.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,061 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Coca-Cola investește încă 4 miliarde de dolari în China
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: