Coca-Cola România, din nou premiată la Golden Drum 2013

Coca-Cola România este din nou premiată la una dintre cele mai importante competiții de publicitate, Golden Drum 2013. Astfel, Coca-Cola câștigă Silver Drum pentru Împarte o Coca-Cola cu Adi Despot la B’ESTFEST, la categoria Digital Campaigns.

Imparte o Coca-Cola cu Adi Despot„Când știi că ai în spate o istorie de 127 de ani, provocarea de a contura o experiență de brand nouă, care să fie cât mai bine ancorată în stilul de viață al consumatorilor, este cu atât mai mare. Atunci când ești ambițios, când inovezi continuu și dezvolți inițiative de comunicare curajoase, reușești să pui bazele unor campanii unice, apreciate la nivel internațional. Această reușită atestă, încă o dată, potenţialul creativ extraordinar pe care îl are brandul Coca-Cola. Felicitări și mulțumiri echipelor implicate!”, declară Nicoleta Eftimiu, Sparkling Soft Drinks Senior Activation Marketing Manager – Coca-Cola România & Moldova.

“Acest Duet Banner pe telefon, facut în premieră absolută, reprezintă acum un nou trend în publicitatea online – implicarea directă a consumatorilor, care începe în online şi apoi se mută în lumea reală. Suntem foarte mândri de aceasta campanie care integreaza atât tehnologii inovatoare, cât şi mecanisme cu totul noi pentru a-i conecta pe consumatori” declară Nir Refuah, GM MRM Romania and Chief Innovation Officer at McCann CEE.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,075 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Coca-Cola România, din nou premiată la Golden Drum 2013
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: