Next_Capitall

Coca-Cola te invită să donezi energie cu ajutorul telefonului mobil

Caravana Coca-Cola (2)Coca-Cola România aduce magia Crăciunului mai aproape de consumatorii săi.  Asfel, timp de două săptămâni, în perioada 3-15 decembrie, consumatorii din Bucureşti, Ploieşti, Timişoara, Cluj şi Iaşi pot vizita Caravana Coca-Cola, unde îi vor întâlni pe Moş Crăciun şi ajutoarele sale şi pot deveni, la rândul lor, Moş Crăciun chiar şi pentru oameni pe care nu îi cunosc.

În afara surprizelor de care se vor bucura în cadrul caravanei, cei prezenţi vor putea să contribuie la sărbătoarea pe care Coca-Cola o aduce, în premieră, în satul Pietroasele din judeţul Buzău. Anul acesta, Coca-Cola a creat un automat special care colectează energie de la telefoanele mobile.

Sărbătoarea Crăciunului reprezintă un prilej de a le mulţumi consumatorilor pentru clipele de bucurie împărtăşite în ultimele 12 luni. Anul acesta, dorim să arătăm că fiecare dintre noi poate fi Moş Crăciun nu numai pentru cei apropiaţi. Printr-un gest simplu, putem să aducem bucurie chiar şi unor persoane pe care nu le cunoaştem”, declară Anca Năstase, Marketing Activation Manager Coca-Cola România & Moldova.

Automatul Coca-ColaPrin intermediul unui panou fotovoltaic, automatul special Coca-Cola măsoară energia generată de telefonul mobil, atunci când ecranul activ al acestuia este plasat în dreptul panoului. Aparatul este dotat cu un ecran care monitorizează şi indică energia electrică acumulată în funcţie de durata de expunere a telefonului.

Astfel, consumatorii din cele 5 oraşe în care va ajunge caravana Coca-Cola sunt aşteptaţi să doneze energie, cu ajutorul telefoanelor mobile. Ca urmare a ajutorului lor, locuitorii din satul Pietroasele vor avea parte, în prag de Crăciun, de adevărata bucurie specifică acestei perioade: satul luminat de sărbătoare, cadouri pentru copii şi un concert special.

 

Programul caravanei Coca-Cola

Bucureşti:  3-4 decembrie: Băneasa Shopping City (15:00 – 21:00) și 5-6 decembrie: Carrefour Orhideea (15:00 – 21:00)

Ploieşti: 7 decembrie: Ploieşti Shopping City (10:00 – 14:00)

Timişoara: 8-9 decembrie: Piaţa Victoriei (15:00 – 21:00)

Cluj: 11-12 decembrie: Piaţa Unirii (15:00 – 21:00)

Iaşi: 14-15 decembrie: Palatul Culturii (15:00 – 21:00)

Părerea ta despre revista retail-FMCG.ro contează pentru noi. Te rugăm să completezi acest chestionar şi să ne dai un feed-back.  Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro au discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Coca-Cola te invită să donezi energie cu ajutorul telefonului mobil
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: