Coccolino relansează gama Sensations sub numele Coccolino Creations (P)

La începutul lunii iulie, Coccolino relansează gama denumită până acum Sensations sub numele Coccolino Creations, cu o formulă îmbunătăţită. Odată cu relansarea gamei, Coccolino a introdus şi un nou produs cu aromă de nufăr şi grepfrut roz (Coccolino Water Lily & Pink Grapefruit).

Key VisualPe lângă noul Coccolino Water Lili & Pink Grapefruit , noua gamă va conţine şi variantele deja cunoscute, Coccolino Purple Orchid & Blueberries, Blushing Poppies & Peach, Passion Flower & Bergamot, Tiare Flower & Red Fruits și Vanilla & Gold Orchid, ce vor putea fi găsite în două formate: 1.9L si 950 ml, cu excepţia Coccolino Blushing Poppies & Peachcare este disponibil doar în formatul mare, de 1.9 l.

“Coccolino este unul dintre cele mai îndrăgite branduri din România şi unul dintre liderii pieţei de balsamuri de rufe, ce întotdeauna a inovat şi a răspuns nevoilor consumatorilor săi. Coccolino Creations este o combinaţie de parfumuri deosebite, inspirate din fructe şi flori, un adevărat răsfăţ pentru simţuri. Noua gamă se bucură de un ambalaj premium și de o formulă cu 100% mai mult parfum în fiecare picătură. Tehnologia noii game ajută la păstrarea parfumului mai mult timp, având la bază micro-capsule care se fixează în ţesătură şi se sparg la orice mişcare eliberând parfum pe o durată mai lungă”, a declarat Iulia Floricică, Senior Brand Building Manager Laundry, Unilever South Central Europe.

La mijlocul lunii iunie Coccolino a plecat într-o călătorie a inspiraţiei – CoccoAventura – o explorare a meleagurilor îndepărtate, în care pufosul ursuleţ s-a bucurat de peisaje de neuitat, de plaje însorite, de adevărate oaze de inspiraţie pline de flori şi fructe nemaîntâlnite. Fanii Coccolino pot urmări întreaga călătorie pe pagina de Facebook Coccolino Romania. Şi pentru că întotdeauna Coccolino şi-a răsplătit prietenii, toti cei care ii viziteaza pagina se pot aştepta la premii care să le aducă şi lor inspiraţie pe timpul verii.

   În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *