Colgate derulează în România de peste 20 de ani Programul Școlar Colgate

Ca parte integrantă a initiativei globale Colgate Bright Smiles, Bright Futures, de peste 20 de ani, Colgate derulează în România Programul Şcolar Colgate, cu obiectivul de a iniţia copiii cu vârste cuprinse între 7 şi 11 ani în „ABC-ul” unei sănătăţi orale optime, promovând informarea şi dobândirea unor obiceiuri corecte de igienă orală.

Prin intermediul acestui program, in perioada 1993 – 2012, Colgate a transmis mesajul educaţional si a oferit mostre gratuite de produse de ingrijire orală unui numar de peste 5.300.000 de copii, din şcoli de pe întreg teritoriul ţarii, atat din mediul urban, cat si din mediul rural.

Fundamentul programului este repezentat de o platformă educatională dezvoltată de specialişti în comunicare, psihologi, medici si educatori, la nivel international, ulterior tradusă si adaptată nevoilor comunitaţilor în care este implementată. Constituită din multiple elemente, platforma educatională oferă informaţii asupra afecţiunilor orale, instrucţiuni despre igiena orală corectă, si sfaturi utile si accesibile pentru menţinerea sănătaţii dintilor si gingiei.

Asumându-şi rolul de lider pe piata produselor de igiena orală, Colgate se implică activ si investeste anual in programe educaţionale adresate publicului larg, in scopul imbunătăţirii parametrilor de sănătate orala ai populaţiei la nivel mondial.

Până în prezent, in intreaga lume, Programul Global Colgate Bright Smiles, Bright Futures a cuprins 650 milioane copii şi familiile acestora pe teritoriul a 80 de ţări, oferind acces la educaţia pentru sanatatea dentară. Programul este printre iniţiativele cele mai ambiţioase si de succes pentru promovarea sanatatii orale în lume.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,865 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Colgate derulează în România de peste 20 de ani Programul Școlar Colgate
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

  1. Proiectul este unul exceptional si mi-a captat atentia in mod deosebit si de aceea ca si medic imi doresc tare mult sa ma implic in sustinerea proiectului dumneavostra in zona Ploiesti-ului,pentru mine prezinta un real interes in participarea la acest proiect

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: