Colgate lansează tradiționalul proiect „Luna Sănătății Orale”

Ca în fiecare an, la începutul primăverii, Colgate lansează proiectul devenit deja tradiție, „Luna Sănătăţii Orale”, ce are ca obiectiv principal promovarea importanţei unei igiene orale sănătoase în rândul românilor, prin diverse acțiuni educaţionale şi sociale. În acest an, Colgate îşi propune, sub sloganul „Împreună, pentru zâmbete sănătoase!”, să fie alături de copiii din şcolile primare din România, pentru a-i ajuta pe aceştia să dezvolte obiceiuri de igienă orală adecvate.

KV Colgate - Martie este Luna Sanatatii OraleÎn acest sens, 1% din vânzările realizate de Colgate în luna martie urmează să fie donate, sub formă de produse de îngrijire orală, elevilor din clasele primare din anul școlar 2013/2014. În cadrul acestui program, elevii din clasele I-IV vor primi din partea Colgate câte un pachet special conceput pentru copii, ce va conţine: o mini-pastă de dinți Colgate, o periuță de dinți Colgate, un joc și un pliant informativ despre igiena orală adresat părinților. Astfel, Colgate devine aliatul unei danturi sănătoase prin sfaturile utile și produsele oferite.

În cadrul campaniei Luna Sănătății Orale, o componentă importantă este dedicată mediului digital, prin intermediul paginii de Facebook Colgate România. Astfel, fanii Colgate sunt invitaţi să acceseze aplicațiile special create pentru promovarea campaniei și a mesajelor educaționale.

Campania beneficiază de un puternic suport şi în magazine. Astfel, pe întreaga perioadă a Lunii Sănătăţii Orale, consultanţii Colgate oferă sfaturi de igienă orală, precum şi premii instant consumatorilor Colgate, recompensându-i pentru alegerile făcute în materie de îngrijire orală, în magazinele partenere Carrefour, Cora şi Auchan.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,033 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Colgate lansează tradiționalul proiect „Luna Sănătății Orale”
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: