Colgate-Palmolive România a lansat o nouă gamă de detergent lichid Axion, cu formula inovatoare 4 în 1 (P)

Colgate-Palmolive România a lansat o nouă gamă de detergent lichid Axion, cu formula inovatoare 4 în 1 și un design atractiv. O singură sticlă de 750 de mililitri poate spăla până la 6.000 de vase, arată eficienţa noului Axion.

Axion 4in1 - Maxi stralucire [500 ml]Axion 4 în 1 este disponibil în două sortimente: Maxi Strălucire, în ambalaj verde, și Prospețime de lămâie, în ambalaj galben.

Maxi Strălucire curăță vasele și le oferă un luciu de durată, aproape fără efort. Sortimentul Prospețime de lămâie îndepărtează rapid grăsimea de pe farfurii și, în plus, le dă un parfum plăcut și discret.

Mai mult, o sticlă de 750 de mililitri este atât de eficientă încât poate spala până la 6.000 de farfurii, în timp ce sticla de 500 de mililitri, poate spăla până la 4.000 de farfurii.

IT & Mobile Days – 4 zile de oferte tari

Noul Axion 4 în 1 este perfect pentru cei care își doresc cele mai eficiente produse care să îi ajute să desfășoare activitățile casnice într-un timp scurt, în așa fel încât să le rămână mai mult timp liber pentru cei dragi și activitățile preferate.

De asemenea, Axion Balsam cu extracte de Aloe Vera, formulă testată dermatologic care protejează pielea mâinilor are un nou ambalaj.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *