Colgate-Palmolive România a lansat prima periuță de dinți cu creion pentru albire încorporat

Colgate-Palmolive România a lansat prima periuţă de dinţi cu creion pentru albire încorporat Colgate® 360° Max White Expert White™.  

Colgate-PalmoliveAcest nou sistem de periaj pentru albire, ce revoluţionează rutina zilnică de frumuseţe în doar trei pași simpli: „Perie. Albeşte. Zâmbeşte™”, conține peroxid de hidrogen, același ingredient pentru albire folosit de către medicii dentiști.

Creionul pentru albire se scoate din interiorul periuței, se răsuceşte mânerul din partea de jos şi se aplică gelul pe fiecare dinte în parte. Gelul pentru albire cu o formulă specială care conţine peroxid de hidrogen (ingredientul utilizat de medicii stomatologi) începe să acționeze imediat, albind dinţii cu până la trei nuanţe de la prima folosire.

La final, prin acelaşi procedeu simplu, se introduce creionul înapoi în interiorul periuţei, fiind astfel uşor de depozitat. Nu e nevoie să clătești şi nici să aştepți și vei începe să te bucuri de un alb strălucitor al dinților.

Cum acţionează?

Pe lângă avantajul unor peri de lustruire proiectaţi special pentru îndepărtarea petelor, gelul din interiorul creionului pentru albire conține 0.1% peroxid de hidrogen, ingredientul activ utilizat de către medicii stomatologi. Acest ingredient unic acţionează asupra petelor de suprafață, precum și asupra petelor mai profunde, îndepărtând colorațiile smalțului şi reducând îngălbenirea dinţilor produsă în timp, pentru rezultate vizibile de albire.

Ceea ce face unic acest produs față de alte produse existente pe piață este acest gel uimitor conținut de către creionul pentru albire. Gelul are proprietăți hidrofobe, astfel încât nu este înlăturat de apă şi se lipește de dinți, permiţând o eliberare lentă a ingredientului activ, peroxidul, care lucrează pe toată perioada zilei atât pe suprafaţa dintelui, cât şi în profuzime, pentru a oferi un zâmbet mai alb şi mai strălucitor: fără timp de așteptare și fără clătire!

Periuţa Colgate® 360 Max White Expert White™ din componența acestui nou sistem pentru albire este proiectată de profesionişti pentru a oferi consumatorilor o experiență premium de albire, simplă și eficientă, și a le reda încredere în zâmbetul lor, zi de zi.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,093 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Colgate-Palmolive România a lansat prima periuță de dinți cu creion pentru albire încorporat

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: