Compania Boromir lansează pe piață un nou produs – croissantul Două Creme

Compania Boromir îşi extinde gama de produse prin lansarea gamei de Croissante Două Creme, ce cuprinde trei sortimente: ciocolată şi vanilie, ciocolată şi lapte-frişcă sau vanilie şi caise. Noile tipuri de croissante, cu două creme, sunt ambalate individual, având un gramaj de 60 g şi sunt realizate după o reţetă specială, prin dospire naturală.

Odată cu lansarea noilor produse din gamă, consumatorii sunt invitaţi să încerce chiar ei să realizeze croissantele Boromir, plecând de la ingredientele din reţetă, prin intermediul unui joc interactiv. Acesta va fi disponibil online, pe site-ul www.impartebucurii.ro. Cei care reuşesc să obţină cele mai mari punctaje vor fi răsplătiţi cu premii constând în dulciuri de la Boromir.

Toate detaliile despre produsele incluse în portofoliul Boromir pot fi găsite pe site-ul www.boromir.ro şi pe pagina de Facebook/Boromir.

Despre Boromir

Boromir este o companie românească, activă în domeniul morărit şi panificaţie, înfiinţată în anul 1994. De-a lungul timpului, Boromir s-a dezvoltat într-un ritm dinamic, pentru ca în prezent să ajungă să controleze 10% din activitatea de morărit de pe piaţa de profil din România, cu o capacitate de măcinare de 1800 t/zi.

Compania deţine mai multe fabrici în Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Buzău, Deva şi Slobozia, având în portofoliu o varietate de produse: cozonaci, croissante, cornuleţe, covrigi, paste făinoase sau pişcoturi, cât şi produse de morărit şi panificaţie (pâine şi specialităţi). Societatea dispune de o reţea de magazine specializate „Boromir Pan Café” – proiect lansat în aprilie 2008, bazat pe re-branduirea tradiționalelor brutării Boromir existente în orașul Râmnicu Vâlcea şi Buzău, încă din anul 1996.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *