Compania Popasul Trebeș preia controlul unic asupra Pambac S.A

Consiliul Concurenţei analizează tranzacţia prin care Popasul Trebeș preia controlul unic asupra Pambac S.A., ca urmare a separării actualilor acționari, respectiv Popasul Trebeș și Comfert Agricultura.

PambacAtât Popasul Trebeș, cât și Pambac, desfăşoară activități, în principal, pe piața producţiei şi comercializării produselor de morărit și panificație, pe piața pastelor făinoase, pe piața îngrășămintelor chimice, respectiv pe piața cerealelor și semințelor oleaginoase.

Reamintim că, în anul 2015, Consiliul Concurenței a autorizat preluarea de către Comfert Agricultura și Popasul Trebeș a controlului în comun asupra Pambac S.A.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), operaţiunea propusă este o concentrare economică ce depăşeşte pragurile valorice prevăzute de lege, fiind supusă controlului Consiliului Concurenţei. Ca urmare, autoritatea de concurenţă va evalua această tranzacţie în scopul stabilirii compatibilităţii cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,048 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Compania Popasul Trebeș preia controlul unic asupra Pambac S.A
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: