Compania romaneasca Farmec Cluj-Napoca si-a marit vanzarile anul acesta

Cel mai mare producator de cosmetice, Farmec Cluj-Napoca, a realizat un venit din vanzari de 72 de milioane RON (16.8 milioane de €) in primele noua luni ale acestui an, asta insemnand o crestere cu 9% fata de aceiasi perioada a anului 2009.

Farmec a fost lider de piata in sectorul produselor de ingrijire a tenului in lunile ianuarie-august 2010, cu o cota de piata de 25.8% in termeni de volum vandut, potrivit Nielsen. In aceeasi perioada, compania a fost si lider de piata pe segmentul crema de maini, cu o cota de volum de 26%.

Portofoliul companiei este compus din branduri precum Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital, Farmec, Aslamed, Doina, Ada, Obsesie, Athos si Dermofarm. Produsele cosmetice fabricate de Farmec sunt exportate in Ungaria, Polonia, Serbia, Marea Britanie, Emiratele Arabe Unite, Kuweit, Liban, Japonia, Statele Unite ale Americii si Canada. In iunie 2008, Farmec a achizitionat toate drepturile asupra marcii Gerovital de la Gerovital Cosmetics.

Sursa: PMR

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,099 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Compania romaneasca Farmec Cluj-Napoca si-a marit vanzarile anul acesta

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: