Compania Serpico Trading aniverseaza 20 de ani de la infiintare

In luna noiembrie 2013 compania romaneasca Serpico Trading implineste 20 de ani de la infiintare, cu o activitate importanta in zona de import si distributie produse din FMCG, din al carui portofoliu fac parte branduri importante precum Bonduelle, Fillipo Berio, John West, Delverde, Tonito, Larsen.

„Au fost 20 de ani de munca asidua, dar si de satisfactii, intr-o afacere care a crescut odata cu noi. Ne propunem ca urmatorii 20 de ani sa fie centrati pe consolidare si cresterea performantelor,” a declarat Gabriel SIMION, director general Serpico Trading.

Date esentiale compania Serpico Trading:

Adresa:str Drumul Odaii, nr 26 C, Otopeni, Ilfov

Nr depozite: 2, localizate in Otopeni, jud.ilfov (un depozit temperatura ambientala, un depozit temperatura controlata)

Nr SKU-uri:1.000

Nr angajati:40

Brand-uri internationale distribuite: Bonduelle, Fillipo Berio, John West, Delverde, Tonito, Larsen, precum si branduri proprii ca: DeFish, Siblou, O’Green, GoldenPalm.

Categorie produse distribuite: medium-premium

Canale de distributie: Comert modern, Comert traditional si Horeca.

Web-site: www.serpico.com.ro

„De-a lungul celor 20 de ani ne-am concentrat atentia pe initierea si derularea unor proiecte complexe pentru care am fost recompensati ca fiind primii 100 de parteneri ai Coface Romania si ai Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti in proiectul “Excellent SME Certificat” si de Borg Design(www.listafirme.ro) cu locul 1 in Top Afaceri Romania, jud. Ilfov,2010, 2011 si 2012.

In cei 20 ani au fost momente placute dar si dificile, si de fiecare data am fost nevoiti sa ne reinventam, asa cum au facut multe dintre companiile cu capital romanesc. Strategia de dezvoltare a fost mai degraba prudentiala, astfel incat sa pastram un echilibru structural si financiar. Ne-am tratat cu onestitate atat partenerii, cat si angajatii, incercand totdeauna sa ne tinem promisiunile. Am incercat sa plecam de la nevoile pietei, dar am evitat sa facem compromisuri in detrimentul calitatii, diferentiindu-ne prin inovatie si transparenta” declara Gabriela SIMION, director general adjunct Serpico Trading.

Serpico

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro au discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Un comentariu la „Compania Serpico Trading aniverseaza 20 de ani de la infiintare”

  1. Pingback: Sinteza săptămânii 18 - 22 noiembrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *