Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Amplast Co de catre Greiner Packaging

Consiliul Concurentei analizeaza concentrarea economica realizata prin preluarea controlului unic de catre SC Greiner Packaging SRL asupra SC Amplast CO SA.

Atat SC Greiner Packaging SRL, membra a grupului austriac Greiner Group, cat şi SC Amplast CO SA au ca obiect de activitate fabricarea articolelor de ambalaj din material plastic.

Consiliul Concurentei va evalua operatiunea de preluare din punct de vedere al compatibilitatii acesteia cu un mediu concurential normal, in conformitate cu Regulamentul privind concentrarile economice.

Sunt supuse controlului si trebuie notificate Consiliului Concurentei pentru analiza compatibilitatii lor cu un mediu concurenţial normal, operatiunile de concentrare economica ce depasesc pragurile valorice prevazute de Legea Concurentei (21/1996). Acestea sunt indeplinite daca cifra de afaceri cumulata a agentilor economici implicati in operatiunea de concentrare economica depaseste echivalentul in lei a 10.000.000 euro si exista cel putin doi ageni economici implicati in operatiune care realizeaza pe teritoriul Romaniei, fiecare in parte, o cifra de afaceri mai mare decat echivalentul in lei a 4.000.000 euro.

Se stie ca atat Grainer, cu facilitati de productie in Sibiu cat si Amplast, avand fabrica in Jud. Arges, sunt doi dintre cei mai importanti furnizori de ambalaje din plastic pentru industria bunurilor de larg consum.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,079 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Consiliul Concurentei analizeaza preluarea Amplast Co de catre Greiner Packaging

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: