Consumatorii au votat „Produsul anului” în industria bunurilor de larg consum

Media Concept Store, agenţia de comunicare ce reprezintă în România proiectul “Produsul Anului”, a acordat premiile asociate acestei competiţii, aflată la a 5-a ediţie, în cadrul unei Gale care s-a desfăşurat la J.W. Marriott Bucharest Grand Hotel, în data de 7 Mai.

Produsul Anului- editia 2014„Produsul Anului” este cel mai amplu studiu realizat pe consumatorii români, în urma căruia este premiat produsul ce acumuleaza cel mai mare punctaj in 3 criterii: atractivitate, inovație și satisfacție în categoria bunurilor de larg consum. Conceptul care animă ”Produsul Anului” a fost introdus în Franţa în urmă cu 27 de ani, fiind prezent în peste 35 de ţări (SUA, Marea Britanie, Brazilia, India etc) şi aflându-se într-o continuă expansiune.

În România, în acest an studiul s-a desfăşurat în luna aprilie. Cercetarea a fost realizată de compania Exact Cercetare și Consultanță, membră ESOMAR (European Society for Opinion and Market Research), pe un eșantion de 4.201 respondenți, reprezentativ pentru populația din mediul urban, cu vârsta cuprinsă între 18 și 54 de ani, utilizatori de internet. Eroarea maximă de eșantionare este +/-1.5%.

În studiu pot fi înscrise toate produsele de larg consum care au avut o inovaţie în ultimele 18 luni anterioare startului competiţiei.

Astfel, brandurile care vor purta eticheta roşie “Produsul Anului” timp de 12 luni, începând cu luna mai a acestui an, sunt: Ariel 3in1 PODS (Procter & Gamble), Activia Mic Dejun (Danone), Salam de Sibiu Reinert (H&E Reinert), Tedi Go! (Tymbark Maspex România), SUPRAMAX articulaţii (Zdrovit România) şi MemoPlus 2 Go (Walmark România).

Ariel 3in1 PODS este primul detergent cu trei compartimente, capsulele păstrând ingredientele stabile şi separate până în momentul spălării; acestea se dizolva complet în apă, fiind de trei ori mai concentrate, astfel încât îndepărtează multe pete dificile.

Gala Produsul AnuluiActivia Mic Dejun este o inovaţie având o reţetă nouă (potrivită momentului de consum, cu iaurt Activia cu Bifidus Actiregularis şi cereale crocante), un ambalaj practic şi 4 sortimente.

Reinert Salam de Sibiu are o nouă imagine de raft, mai modernă, care pune mai mult în valoare produsul, printr-un ambalaj cu design minimalist şi o etichetă care iese în evidenţă; pe noua etichetă a Salamului de Sibiu este integrat şi tabelul complet de valori nutriţionale ale produsului.

Tedi Go! are aceeaşi reţetă şi acelaşi conţinut de fruct ca şi Tedi Clasic, dar se diferenţiază de acesta prin ambalaj, fiind disponibil la PET şi având „sport cap“ (capac sport). Tedi Go! este practic pentru şcoală, grădiniţă şi parcuri, fiind destinat consumului “on the go” (pe drum).

SUPRAMAX articulaţii are la bază o formulă revoluţionară, pe bază de colagen tip II (FORTIGEL), creată şi dovedită clinic în Germania, pentru remedierea afecţiunilor articulare. Este un produs eficient şi rapid procesat de organism, care stimulează regenerarea articulaţiilor.

MemoPlus 2 Go este un produs inovator prin forma modernă (masticabilă, uşor de administrat) şi gustul plăcut (coacăze negre şi/sau cireşe), fiind o formă unică de produs pe piaţa de suplimente alimentare pentru memorie şi concentrare.

“Ediţia din acest an a continuat competiţia în spiritul diversificării categoriilor, cu noi tipuri de produse, de genul suplimentelor alimentare, acceptând provocarea de a se se supune testului consumatorilor şi de a se înscrie în cursa pentru a fi desemnate” Produsul Anului 2014”, a arătat Mihaela Păduraru, Project Manager „Produsul Anului” din partea Media Concept Store.

retail-FMCG

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,068 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » Evenimente » Consumatorii au votat „Produsul anului” în industria bunurilor de larg consum
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: