Cornel Cărămizaru va fi noul Director General al FrieslandCampina România

Compania FrieslandCampina România va avea, începând cu 1 ianuarie 2016, un nou Director General – Cornel Cărămizaru (40 de ani).

Cornel Caramizaru-FrieslandCampinaEl îl înlocuiește pe Jan Willem Kivits, care a condus operațiunile companiei, în ultimii trei ani, și care a fost numit Director General al FrieslandCampina Rusia.

România este o piață importantă, la nivel internațional, pentru Royal FrieslandCampina. Operăm în România într-un mediu plin de provocări. Mă bucur că dispunem de o serie de atuuri, unele dintre ele chiar imbatabile, care încep să își demonstreze valoarea: o strategie bine conturată, o echipă ambițioasă, dedicată și plină de energie și un brand, Napolact, care se bucură de încrederea consumatorilor  români zi de zi.

Au apărut deja primele semne că Moşul are gânduri mari anul acesta

Tuturor le datorăm mulțumiri pentru ceea ce suntem astăzi. Echipa de management va continua să asigure o creștere sustenabilă pentru companie în următorii ani, în paralel cu consolidarea legăturilor cu partenerii noștri, de la fermieri, până la clienți și consumatori”, a declarat Cornel Cărămizaru.

În prezent Director de Vânzări si Trade Marketing al FrieslandCampina România, Cornel Cărămizaru s-a alăturat companiei în 2011. Cornel are mai bine de 18 ani de experiență ca manager în companii multinaționale din industria de bunuri de larg consum. El deține un MBA în Marketing și este specializat în managementul strategic și de conducere a afacerilor.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Un comentariu la „Cornel Cărămizaru va fi noul Director General al FrieslandCampina România”

  1. Pingback: Sinteza saptămânii 14 - 18 decembrie 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *