Coseli lansează drojdia uscată instant – Pentru bucătăria ta!

Atunci când dorim să realizam dulciuri pentru cei dragi, drojdia reprezintă un element esenţial în prepararea cu succes a celor mai gustoase produse din bucătăriile noastre.

În această primăvară, cu ocazia Paştelui, producatorul COSELI oferă clienţilor şi colaboratorilor un nou produs: drojdia uscată instant ambalată la plic de 7 gr – pentru cei mai frumoşi cozonaci, pentru cele mai gustoase şi mai deosebite prăjituri.

Bazându-se pe experienţa dobândită pe parcursul a 20 de ani în domeniul ingredienţilor pentru producţia alimentară, compania COSELI îşi propune să vină în ajutor gospodinelor. Pentru persoanele cu înclinaţii spre arta culinară, un asemenea produs este cu siguranţă un ajutor nepreţuit în prepararea celor mai gustoase şi bine crescute aluaturi.

Pentru a oferi clienţilor săi cea mai bună drojdie uscată instant de pe piaţă, produsul este fabricat în Franţa şi ambalat în condiţii de igienă controlată în Croaţia, sub atenta supraveghere a specialiştilor.

Drojdia uscată COSELI permite utilizarea instantanee, încorporându-se direct în faină, fără a fi nevoie în prealabil dizolvarea în apa sau lapte.

Prin capacitatea de a da o formă şi creştere deosebite aluaturilor, drojdia uscată instant COSELI oferă toate avantajele unui produs care nu poate lipsi din bucătăriile noastre: depozitare uşoară, stabilitate şi rezistenţă, având un termen de valabilitate de 18 luni de la data fabricaţiei.

Divizia Alimentară COSELI oferă clienţilor şi colaboratorilor o gamă bogată de arome şi aditivi alimentari, cât şi diverse sortimente de ketchup şi topping.

Oferta cuprinde atât arome simple, arome termostabile, arome gel, esenţe si superesenţe, într-o paletă bogată de variante, cât şi coloranţi, zaharoase (zahăr pudră, zahăr vanilinat), praf de copt, creme, premixuri şi fondant.

Din luna iunie 2010, oferta COSELIi a fost îmbogăţită cu două noi game de produse: ketchup (cu sortimentele Dulce, Picant şi Sos de Pizza) şi topping (Caramel, Capşuni, Ciocolată şi Fructe de Pădure).

Aliniate la cele mai moderne tendinţe, noile ketchup-uri şi sosuri de pizza atrag prin culoarea naturală, prospeţimea îndelungată şi gustul deosebit, facilitând aromatizarea cu succes a unei palete variate de mâncăruri. Pe piaţa de retail produsul este disponibil în flacoane de 450 grame, iar pentru industria alimentară şi HORECA, în găleţi de 10 Kg.

Topping-urile cu fructe conţin pulpă, pentru un plus de aromă şi un gust cât mai natural, fiind destinate ornamentelor, în special la torturi, clătite, îngheţate, salate de fructe şi prăjituri. Pe piaţa de retail produsul este disponibil în flacoane de 450 grame, iar pentru industria alimentară, in galeţi de 10 Kg.

Despre COSELI

Pe parcursul a 20 de ani produsele COSELI au câştigat încrederea clienţilor şi au dus la consolidarea poziţiei de lider pe piaţa naţională în domeniul ingredienţilor pentru producţia alimentară, atât pentru preparatele produse în casă, cât şi pentru cele fabricate industrial.

Misiunea companiei este de a oferi partenerilor şi clienţilor produse şi servicii de înaltă calitate, printr-un management structurat în patru divizii distincte (Alimentara, Bio& Farma, Industrială şi Cercetare-Dezvoltare).

În spiritul dezvoltării unor relaţii de afaceri durabile şi reciproc avantajoase, dialogul permanent şi deschis cu clienţii reprezinta o prioritate pentru COSELI.

Pentru mai multe detalii despre produsele COSELI, accesati site-ul www.coseli.ro

 

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,030 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Coseli lansează drojdia uscată instant – Pentru bucătăria ta!

Spune-ți părerea

  1. Foarte bune produsele fabricate de COSELI (in special esenta de ROM). Sunt sigura ca si Drojdia va fi un produs de calitate. O voi testa cand va ajunge in magazine.

    Răspunde
  2. Ai dreptate Diana!!!
    Pot spune ca sint mai bune decit ale Doctorului Neamt (ca sa facem contrareclama). Esenta de rom imi aduce aminte de vacantele de la bunica, cind facea placinte in cuptorul cu lemne.

    Oare de ce nu ii mai gasim in Carrefour?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: