Coty a început producția de soluții hidro-alcoolice dezinfectante pentru mâini pentru combaterea virusului COVID-19

Coty a anunțat demararea producției de gel hidro-alcoolic care este folosit ca și dezinfectant pentru mâini pentru a ajuta la combatarea virusului COVID-19.

CotyProdusele vor fi oferite gratuit și distribuite către personalul medical și de urgență care se confruntă cu o lipsă acută de produse dezinfectante datorită raspândirii rapide a virusului COVID-19. Produsele vor fi furnizate și către angajații Coty din fabricile producătoare și din centrele de distribuție aferente, dar și către angajații farmaciilor și către anumiți clienți de retail.

Compania a produs primele loturi de dezinfectant pentru mâini în fabrici din Statele Unite ale Americii și Monaco. Fabrici suplimentare vor începe producția în mai puțin de o săptămână. Aceasta depinde de resursele și materialele disponibile, precum și de reglementări locale la nivel de administrație guvernamentală.

,,Fiind o companie responsabilă din industria cosmetică, punem la dispoziție resursele și facilitățile pe care le avem pentru a ajuta comunitățile în care operăm în acest context dificil. Suntem mîndri că putem să ajutăm profesioniștii curajoși care se luptă din prima linie împotriva COVID19 prin furnizarea de soluții dezinfectante acolo unde este nevoie.’’, a declarat Pierre Laubies, Coty CEO. 

,,Sănătatea și siguranța angajaților noștri este principala noastră prioritate și vom lua toate măsurile și precauțiile pentru a-i avea sănătoși și în siguranță în munca lor de a proteja comunitățile la care ținem și pe care le servim. Suntem foarte mândri de asociații noștri care s-au implicat în lupta globală împotriva COVID-19.’’ a declarat Pierre Andre Terisse, Coty COO.

Coty Inc.

Coty este una dintre cele mai mari companii de beauty din lume cu un portofoliu de branduri iconice ce cuprinde parfumuri, produse de make-up, produse pentru colorarea părului și styling, precum și produse pentru îngrijirea corpului. Coty este lider global pe parfumurie, numărul doi pe produsele profesionale de colorare și styling și numărul 4 pe partea de produse de make-up. Produsele Coty sunt vândute în peste 150 de țări din întreaga lume. Coty și brandurile sale sunt implicate într-o serie de cauze sociale, propunându-și în același timp să minimizeze impactul asupra mediului.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *