Covrigeii de ciocolată M&M’s au primit premiul Produsul Anului 2011

Ieri, 10 februarie 2011, compania Mars Chocolate North America a anunţat că noii covrigiei de ciocolată M&M’s au primit premiul „Produsul Anului 2011” la categoria dulciuri şi gustări, premiu acordat de către Product Of The Year USA. Compania a primit premiul în cadrul unei ceremonii speciale care a avut loc la New York.

„Acest premiu ne răsplăteşte meritele cu atât mai mult cu cât a fost decis de către consumatori”, a declarat Debra A. Sandler, Chief Consumer Officer în cadrul Mars Chocolate North America. „Am fost încrezători că respectiva combinaţie de dulce şi sărat va fi câştigătoare, dar obţinerea premiului întăreşte convingerea că aceşti covrigei sunt cu adevărat irezistibili.”

Găzduit de către 28 de ţări, evenimentul Produsul Anului este cel mai mare program mondial în care câştigătorii se stabilesc în urma voturilor consumatorilor, recunoscându-li-se astfel creativitatea în sectorul bunurilor de larg consum. Finaliştii Produsului Anului au fost evaluaţi în baza a patru elemente-cheie: inovaţie, utilizare, satisfacţie şi intenţia de cumpărare. Covrigeii M&M’s au fost numiţi câştigători ai categoriei Dulciuri şi Gustări prin asigurarea calităţii ridicate, în special în ceea ce priveşte satisfacţia consumatorului. Numeroşi consumatori au amintit combinaţia delicioasă de arome dulci şi sărate drept un atribut-cheie, precum şi faptul că respectiva gustare este cu 30% mai săracă în grăsimi – în medie – comparativ cu celelalte gustări pe bază de ciocolată.

Acest premiu se acordă pentru a treia oară în SUA, cu mai mult de 60.000 de consumatori americani care au votat produsele înscrise în concurs în cadrul unui sondaj condus de către TNS, cea mai mare companie din lume din domeniul cercetării. Potrivit Sondajului Consumatorilor care au votat în cadrul concursului Produsul Anului 2011, 68% dintre cumpărători au declarat că un premiu obţinut prin vot înseamnă mai mult pentru un produs decât părerea unui expert.

Covrigeii M&M’s sunt doar o marcă a M&M’s, ale căror arome includ Lapte, Alune, Unt de alune, Ciocolată neagră, Alune în ciocolată neagră, Nucă de cocos şi Migdale. Iubitorii de covrigi şi ciocolată vor putea găsi covrigii M&M’s în magazinele alimentare, de proximitate şi de specialitate, precum şi la aparatele automate din întreaga ţară.

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *