Crăciunul aduce esențe noi de la COSELI

Aromele alimentare reprezintă un element esenţial în prepararea cu succes a celor mai gustoase produse din bucătăriile noastre, devenind o sursă de inspiraţie şi inovaţie prin savoarea lor unică şi gustul deosebit.

În această toamnă, cu ocazia apropierii sărbătorilor de iarnă, producătorul COSELI oferă clienţilor şi colaboratorilor săi o serie de esenţe noi: lamâie, portocale, măr şi scortişoară, cafea – pentru cele mai aromate şi mai deosebite prăjituri. La momentul actual producătorul COSELI este unic pe piaţa din România în ceea ce priveste esenţa de măr şi scortişoară, produs ce a transmis deja semnale pozitive din rândul consumatorilor.

Pe parcursul a 20 de ani produsele COSELI au câstigat încrederea clienţilor şi au dus la consolidarea poziţiei de lider pe piaţa naţională, în domeniul ingredienţilor pentru producţia alimentară, atât pentru preparatele produse în casă, cât şi pentru cele fabricate industrial. Esenţa de Rom a devenit în scurt timp cel mai bine vândut produs al COSELI, raportul calitate-preţ fiind considerabil în favoarea clienţilor.

Aromatizând cu succes nenumărate prăjituri, esenţele COSELI vin în ajutorul tuturor persoanelor cu înclinaţii spre arta culinară, oferind o serie de avantaje: aroma placută, depozitare uşoară, preţ scăzut. De la plăcinte cu mere, creme şi budinci de lămâie, tiramisu, până la torturi de portocale, esenţele COSELI aduc un plus de savoare dulciurilor din bucătăriile noastre.

Noile esenţe COSELI sunt disponibile în supermarketuri si hypermarketuri la sticluţe de 25ml.

Divizia Alimentară COSELI oferă clienţilor şi colaboratorilor o gamă bogată de arome şi aditivi alimentari, cât şi diverse sortimente de ketchup şi topping.

Oferta cuprinde atât arome simple, arome termostabile, arome gel, esenţe şi superesenţe într-o paletă bogată de variante, cât şi coloranţi, zaharoase (zahăr pudră, zahăr vanilinat), praf de copt, creme, premixuri, fondant.

Din luna iunie 2010 oferta a fost îmbogăţită cu două noi game de produse: ketchup (cu sortimentele Dulce, Picant şi Sos de Pizza) şi topping (Caramel, Capşuni, Ciocolată şi Fructe de Pădure).

Aliniate la cele mai moderne tendinţe, noile ketchup-uri şi sosuri de pizza atrag prin culoarea naturală, prospeţimea îndelungată şi gustul deosebit, facilitând aromatizarea cu succes a unei palete variate de mâncăruri. Pentru industria alimentară produsul este disponibil în găleţi de 5, 10 si 18 Kg.

Topping-urile cu fructe conţin pulpa, pentru un plus de aromă şi un gust cât mai natural, destinate atât pentru gust, cât şi pentru ornament, în special la torturi, clătite, îngheţate, salate de fructe, prăjituri. Pentru industria alimentară produsul este disponibil în găleţi de 5, 10 si 18 Kg.

Despre COSELI

Pe parcursul a 20 de ani produsele COSELI au câştigat încrederea clienţilor şi au dus la consolidarea poziţiei de lider pe piaţa naţională, în domeniul ingredienţilor pentru producţia alimentară, atât pentru preparatele produse în casă, cât şi pentru cele fabricate industrial.

Misiunea companiei este de a oferi partenerilor şi clienţilor produse şi servicii de înaltă calitate, printr-un management structurat în patru divizii distincte: Alimentară, Bio & Farma, Industrială şi Cercetare-Dezvoltare.

În spiritul dezvoltării unor relaţii de afaceri durabile şi reciproc avantajoase, dialogul permanent şi deschis cu clienţii reprezintă axa principală în afaceri a companiei COSELI.

Pentru mai multe detalii despre produsele COSELI, accesati site-ul www.coseli.ro

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,092 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Crăciunul aduce esențe noi de la COSELI
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: