Crama AVINCIS a lansat vinul „Negru de Drăgășani”

Crama AVINCIS îşi extinde gama de vinuri cu un nou vin roşu de excepţie, produs din recolta de struguri a anului 2012: Negru de Drăgăşani.

https://www.facebook.com/MihneaRattePhotographyRezultatul unei încrucişări între Negru Vârtos şi un soi încă disputat, posibil Saperavi sau Băbească Neagră, Negru de Drăgăşani are o culoare violet închis, un buchet intens, dezvăluind arome de fructe de pădure, cu nuanţe condimentate de piper proaspăt şi de cuişoare. Gustul său este catifelat şi pregnant, având un post-gust îndelungat. Este un vin premium care acompaniază foarte bine carnea înăbuşită în sos de vin, sau o selecţie de brânzeturi maturate.

«Calitatea cere efort,răbdare şi pasiune. Când am creat Negru de Drăgăşani, am ales cei mai buni butaşi de viţă de vie, pentru a obţine un vin complex şi rafinat. De asemenea, în conceperea sa, am luat în calcul trendurile de pe piaţa internaţională a vinului, întrucât ne-am propus ca o parte din producţia de Negru de Drăgăşani să reprezinte România pe pieţele din afara ţării. Îl felicităm pe Ghislain Moritz, enologul nostru, şi felicităm întreagă echipă AVINCIS pentru acest vin de excepţie» declară Andreea Micu, owner Crama AVINCIS.

Disponibil în cantitate limitată, Negru de Drăgăşani este un vin cu un mare potenţial de învechire.

Negru de Drăgăşani va fi distribuit exclusiv prin intermediul magazinelor specializate de vinuri, sau în Horeca.

AVINCIS este simbolul renașterii vinurilor românești, sub semnul tradiției și modernității, o întoarcere la origini, dar în același timp o privire spre viitor. Crama AVINCIS, de pe Domeniul Vila Dobrușa din Drăgășani, a fost inaugurată în iunie 2011, an în care a început producția primelor vinuri.

Vinurile Cramei AVINCIS  sunt disponibile exclusiv în restaurante și în magazine specializate de vinuri din Alba, Arad, București, Brașov, Cluj, Constanța, Craiova, Deva, Iași, Miercurea Ciuc, Piatra Neamț, Pitești, Râmnicu Vâlcea, Satu Mare, Sibiu, Suceava și Timișoara.

Povestea şi galeria foto a domeniului Vila Dobruşa

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *