Cramele Halewood au deschis cel de-al doilea magazin din București

Cramele Halewood au deschis vineri, 20 iulie, cel de-al doilea magazin propriu în Bucureşti – Halewood – The Winery Outlet. Magazinul este situat pe Calea Mosilor, nr. 268 – 270, Sector 2, Bucuresti.

În noua unitate, consumatorii vor găsi peste 300 de sortimente de vin la preţuri de producător şi importator direct. Cumpărătorii pot alege vinurile produse de Cramele Halewood sau vinuri de la cei mai renumiţi producători din Europa, America, Australia şi Africa, pe care compania îi reprezintă în România.

Acesta este doar unul din magazinele Halewood – The Winery Outlet planificate a fi deschise până la finalul acestui an în toată ţara. Deschiderea de noi magazine face parte din strategia noastră de dezvoltare, iar pe lângă obiectivele de ordin comercial, magazinele ne permit o interacţiune directă cu consumatorul final care, pe de o parte, are răspunsuri de specialitate la întrebări legate de vinurile noastre iar, pe de alta, ne oferă opinii valoroase care ne ajută în măsurarea percepţiei consumatorului nostru fidel”, a declarat Dl. Dan Muntean –Director General Cramele Halewood.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *