Crestere cu 11,5% a cifrei de afaceri pentru Heineken Romania

HEINEKEN România a înregistrat rezultate pozitive în 2011: cifra de afaceri neta a crescut cu 11,5% în 2011 față de 2010, ajungând la 1.042 milioane RON, în timp ce volumul vandut de companie a inregistrat o crestere de 7,5%, in 2011 fata de 2010.

Dintre marcile aflate în portofoliul Companiei, marca Bucegi a înregistrat cea mai mare creștere, depășind 2 milioane HL ca volum vândut în 2011. Și Ciuc Premium a înregistrat performanțe semnificative comparativ cu 2010, înregistrând o creștere procentuală de două cifre a volumului vandut.

Marca Heineken, disponibila in aproape toate tarile de pe glob, a continuat sa inregistreze o crestere mai mare decat cea a segmentului premium international si a pietei de bere si a vandut 27,4 milioane hectolitri in toata lumea, in 2011. In Romania, marca Heineken a inregistrat o crestere procentuala a volumului vandut de o cifra.

Ca parte a obiectivului Companiei de a satisface cele mai diverse cerințe ale consumatorilor și clienților săi, din 2011, HEINEKEN și-a diversificat portofoliul in Romania cu 7 marci, pe care a inceput sa importe si sa le vanda: Desperados, Amstel, Birra Moretti, Krusovice, Foster’s, Strongbow si Sol. Un alt obiectiv global al HEINEKEN este de a îşi dubla rata de inovaţie, până în anul 2020. În 2011, un ingredient care a contribuit la realizarea acestui obiectiv a fost introducerea cu succes a unei noi beri fără alcool, pe segmentul mainstream, anume berea Golden Brau Fără Alcool.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,051 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Crestere cu 11,5% a cifrei de afaceri pentru Heineken Romania
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: