Creștere cu 5% a vânzărilor Tetra Pak în 2011, comparativ cu 2010

Tetra Pak, liderul mondial în soluții de procesare și ambalare a alimentelor, a anunțat o valoarea netă a vânzărilor în 2011 de 10,36 miliarde de euro, în creștere cu 5% comparativ cu anul 2010. Soluțiile de ambalare au totalizat vânzări de 9,2 miliarde de euro, în creștere cu 3% față de 2010, fiind generate în principal de piețe emergente din Asia de Sud și Sud-Est, China și Africa. Cifra de vânzări pentru soluțiile de procesare a înregistrat o creștere de 23% față de anul precedent, totalizând 1,2 miliarde de euro, o creștere de două cifre pentru America de Nord, China, Asia de Sud și Sud-Est, Asia de Nord-Est, Oceania și întreaga Europă.

În 2011, Tetra Pak a continuat să investească în unități de producție care să sprijine activitatea și operațiunile clienților săi în diferite regiuni ale globului. Astfel, a fost inaugurată o fabrică modernă în Pakistan,a început construcția unei fabrici noi în India și a deschis cel de-al nouălea Centru de Dezvoltare de Produs în Shanghai, China.

Tot în această perioadă, Tetra Pak a livrat clienților săi 520 de mașini de ambalat, 2250 de unități de procesare și 1659 de piese componente ale echipamentelor de distribuție. În prezent, Tetra Pak deține la nivel global 42 de fabrici pentru producția materialului de ambalat și capace, 15 centre tehnice de formare, 9 fabrici de asambalare a mașinilor de ambalat și 11 centre de cercetare și dezvoltare care asigură performanța în domeniul inovației și serviciilor.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,092 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Creștere cu 5% a vânzărilor Tetra Pak în 2011, comparativ cu 2010
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: