Creștere de 11,5% a venitului net pentru Kraft Foods în al treilea trimestru

Kraft Foods Inc a anunţat ieri, printr-un comunicat oficial, rezultatele celui de-al treilea trimestru, perioadă în care s-a înregistrat o creştere puternică a veniturilor organice şi a venitului operaţional în fiecare regiune geografică.

Astfel, veniturile nete pentru cel de-al treilea trimestru au fost 13.2 miliarde dolari, în creştere cu 11.5 % faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Venitul operational a fost de 1.7 miliarde dolari, iar marja venitului operaţional de 12.8 %.

Pe continentul Nord American creşterea venitului net a fost de 4.4%, iar în Europa de 16.2%, creşteri datorate focusului companiei pe brandurile cheie şi a managementului costului. Pe pieţele în curs de dezvoltare veniturile nete au crescut semniicativ, adică cu 20.3% datorate preţurilor scăzute la materiile prime şi a volumelor în creştere.

Ca urmare a rezultatelor puternice din al treilea trimestru, compania Kraft Foods şi-a îmbunătăţit venitul organic pentru tot anul 2011.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,091 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Creștere de 11,5% a venitului net pentru Kraft Foods în al treilea trimestru
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: