Cris-Tim intră pe piața lactatelor prin lansarea gamei Mândruța

Cris-Tim, liderul pieţei de mezeluri din România, şi-a lărgit sfera de activitate intrând şi pe piaţa lactatelor, prin inaugurarea fermei de creştere a animalelor EcoFerm şi lansarea gamei Mândruţa. La evenimentul de ieri a participat şi ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

EcoFerm, una dintre cele mai moderne ferme de creştere a animalelor (570 capete bovine Montbeliarde) se află în plin proces de certificare eco. Toată activitatea este computerizată, animalele sunt atent monitorizate şi evaluate din punct de vedere al sănătăţii şi al productivităţii; fiecare exemplar are implantat un cip electronic, care oferă informaţii complete cu privire la tratamentele la care a fost supus, cantitatea de lapte produsă zilnic sau pe mulsoare, proprietăţile acestuia etc.

În cursul anului 2012 s-a finalizat şi construirea fabricii de procesare a laptelui – unitate la standarde europene – ce permite transferul direct al laptelui de la fermă în tancurile de procesare. Aici iau naştere produsele lansate ieri sub brandul Mândruţa. Pentru început, gama cuprinde lapte proaspăt, lapte bătut, sana, iaurt şi smântână, urmând să se extindă ulterior şi cu alte produse.

„Într-un climat economic puternic afectat de criza economică, am ales să investim în agricultură – un domeniu spre care sunt direcţionate fonduri din ce în ce mai puţine – pentru că suntem conştienţi de importanţa majoră a acestui sector în economie. Bazându-ne doar pe fonduri proprii (şi împrumuturi bancare), am construit cea mai modernă şi mai bine utilată fermă din ţară, cu un grajd pe măsură. Am ales să le asigurăm animalelor noastre un regim cu totul special – muzică clasică, “delicatese“ din furaje combinate etc. – pentru a obtine un lapte de cea mai buna calitate. Am investit într-o fabrică la standarde europene, pentru că ne respectăm clienţii şi vrem să le oferim produse de calitate, proaspete şi gustoase. În asta constă viziunea noastră de business.”, a declarat domnul Radu Timiş, Preşedinte Grup Cris-Tim.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,053 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Cris-Tim intră pe piața lactatelor prin lansarea gamei Mândruța
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: