Cris-Tim preia producătorul de preparate din carne și produse de post Diavist

Consiliul Concurenţei a autorizat tranzacţia prin care Recunoştinţa Prodcom Impex SRL a preluat activele referitoare la activitatea de producţie, vânzare şi distribuţie a preparatelor din carne şi a produselor de post de la Diavist Product SRL.

cris-timRecunoştinţa Prodcom Impex SRL este o societate ce îşi desfăşoară activitatea în sectorul mezelurilor şi a produselor gata preparate. Compania face parte dintr-un grup de firme alături de alte două societăţi din domeniul producţiei şi comercializării de produse din carne, şi anume, Impex Cris-Tim SRL şi Cris-tim 2 Prodcom SRL.

Autoritatea de Concurenţă a analizat această operaţiune şi a constatat că nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia, în special prin crearea sau consolidarea unei poziţii dominante.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Consiliul Concurenţei

În cei 20 de ani de activitate, Consiliul Concurenței a generat peste 1 miliard de euro economii pentru cetățenii români, arată un studiu al Academiei de Studii Economice, care a evaluat impactul politicii de concurență din România asupra 10 industrii-cheie din economia națională: servicii bancare, asigurări de răspundere civilă auto obligatorie, administrare de fonduri de pensii private, producerea și comercializarea cimentului, telecomunicații mobile, farmaceutică și servicii de sănătate, producerea și comercializarea energiei electrice, distribuția carburanților, retail și respectiv profesii liberale.

Foto

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Cris-Tim preia producătorul de preparate din carne și produse de post Diavist
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: