Cristina Popescu este noul Director de Comunicare Corporativă pentru Danone România, Bulgaria și Grecia

Echipa de management Danone România are un nou membru, după preluarea de către Cristina Popescu a poziţiei de Director Comunicare Corporativă pentru Europa de Sud-Est.

“Am preluat cu mare încredere această nouă poziţie. Voi investi cu pasiune toată experienţa profesională pe care am acumulat-o în aceşti ani, pentru a contribui, împreună cu echipa noastră, la misiunea companiei de a aduce sănătate prin alimente, zi după zi, unui număr cât mai mare de oameni” a declarat Cristina Popescu, Director Comunicare Corporativă Danone Europa de Sud-Est.

Cristina Popescu este licenţiată a Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice Bucureşti şi deţine un certificat în managementul schimbării de la Henley Business School. Cu o experienţă profesională de peste 10 ani în comunicare, Cristina a coordonat anterior comunicarea externă, internă, precum şi proiectele CSR în cadrul companiei Romtelecom, căreia i se alăturase din anul 2005, şi a lucrat în Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei Informaţiei şi Clubul Român de Presă.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com
Etichete:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *