Danone a înregistrat o creștere a vânzărilor cu 7,6% în trimesterul 1 din 2012

Danone a înregistrat o creştere a vânzărilor cu +7,6% în Trimestrul 1 din 2012 şi +6,9% pe baze comparabile cu anul anterior (like-for-like). S-a înregistrat o creştere a volumelor cu +2,2%[1], la acelaşi nivel cu trimestrul anterior.

A avut loc o creştere în toate diviziile şi regiunile, ţintele pentru întreg anul 2012 fiind confirmate.

„Anul 2012 a debutat puternic pentru Danone, cu o creştere solidă de 6,9% în termeni de vânzări nete, ceea ce reflectă accentul pus pe priorităţile Grupului.

Continuăm să ne consolidăm activ operaţiunile în ţările care generează creştere. Avântul înregistrat în Asia şi America Latină rămâne puternic, în timp ce în Rusia şi Statele Unite planurile noastre de acţiuni arată deja primele semne clare de amortizare, confirmând o revenire pe creştere.

În Europa, unde cererea consumatorilor este încă lentă, în special în sud, ne-am concentrat pe sprijinirea mărcilor şi a categoriilor de produse.

Ritmul înregistrat de factorii noştri de creştere, forţa mărcilor noastre şi devotamentul şi angajamentul echipelor Danone la nivel international, îmi dau încredere şi ne permit să confirmăm ţintele pe întreg anul 2012″, a declarat Preşedintele Danone, Franck Riboud.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,036 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Danone a înregistrat o creștere a vânzărilor cu 7,6% în trimesterul 1 din 2012
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: