Danone introduce gama Mic Dejun Delicios, special creată pentru cei mici (P)

Danone introduce în acestă toamnă gama Mic Dejun Delicios, o variantă de mic dejun hrănitor, gustos și la îndemână pentru cei mici, ideal pentru a fi consumat atât acasă, cât și la școală.

Delicios-Mic-Dejun-iaurt cu capsuni (Mickey)Gama include două sortimente de iaurt făcut din lapte de cea mai bună calitate de la fermierii români – iaurt alb și iaurt cu căpșuni, ambele cu fulgi de porumb. Cele două variante de iaurt se diferențiază printr-un ambalaj inspirat din personajele Disney (Minnie, Mickey, Daisy și Donald).

“Pe măsură ce cresc, copiii renunță treptat la micul dejun. Doar 40% dintre adulți respectă prima masă din zi, fie din lipsă de timp sau din obișnuință. Am lansat această gamă, special creată pentru copii, în speranța că astfel părinții vor reuși mult mai ușor să înrădăcineze obiceiul de a lua micul dejun în comportamentul copiilor încă de la vârste fragede. Astfel, copiii au parte de dimineți jucăușe, dar și de aport de proteine, calciu, vitamina D și fibre, pentru o creștere sănătoasă.” declară Anca Stroe, Director de Marketing Danone Europa de Sud Est.

Un iaurt pe zi este important pentru o alimentație sănătoasă și echilibrată, în toate etapele vieții, dar în special la vârste fragede, atunci când se formează obiceiurile alimentare. Studiile arată că, pe măsură ce înaintează în vârstă, obiceiul copiilor de a lua micul dejun se diminuează. 83% dintre copiii cu vârste cuprinse între 3-6 ani iau micul dejun zilnic, la vârsta adolescenței doar 54%, iar la vârsta adultă 40%. Iaurtul este o sursă de proteine – necesare pentru creșterea și menținerea mușchilor și oaselor și o sursă de calciu – pentru dinți sănătoși și un zâmbet frumos.

Noua gamă Danone Mic Dejun Delicios este produsă la fabrica Danone din București și este disponibilă în două variante de produs la 140 grame: iaurt cu căpșuni și iaurt alb îndulcit. Ambele variante includ topping de fulgi de porumb, bogat în fibre, și un conținut scăzut de grăsime (2%).

  În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *