Next_Capitall

Danone lansează Danonino iaurt de băut în 12 sticluțe de colecție

Danonino-sticlute de colectieDanone lansează Danonino iaurt de băut în două variante: cu piure de căpşuni şi banane. Adaptat nevoilor şi dorinţelor celor mici, noul iaurt gustos se găseşte în 12 sticluţe de colecţie. Acestea vor aduce bucurie celor mici, prezentându-l pe Dino călător, îmbrăcat în costume tradiţionale din ţări precum: China, Mexic, Turcia sau India.

Copiii învaţă prin joacă şi pentru mişcare au nevoie de oase puternice. Noul Danonino iaurt de băut este o alegere potrivită pentru copii, deoarece conţine calciu şi vitamina D, pentru o absorbţie crescută, astfel încât micuţii să se dezvolte cu oase puternice. În plus, datorită ambalajului practic şi compact, noul Danonino iaurt de băut poate fi consumat oriunde şi oricând.

„Danonino este un brand cheie în portofoliul nostru, reprezentând startul călătoriei consumatorilor alături de Danone. Copiii iubesc noutăţile şi pe Dino şi de aceea le oferim în permanenţă ocazii de a învăţa jucându-se. Cele două noi variante Danonino au un gust foarte bun şi sunt ambalate în sticluţe captivante, care vor strârni cu siguranţă interesul celor mici şi le vor stimula imaginaţia”, declară Anca Stroe, Director de Marketing, Danone SEE.

Danonino este special dezvoltat pentru copii, fiind un produs echilibrat din punct de vedere nutriţional. Danonino este bogat în calciu şi vitamina D, nutrienţi care contribuie la procesul de creştere şi dezvoltare armonioasă a oaselor.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la nesletterul zilnic gratuit.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,076 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Danone lansează Danonino iaurt de băut în 12 sticluțe de colecție

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: