Danone lansează o nouă gamă Activia

 Danone lansează o nouă gamă Activia, cu bucăţi de fructe, în 4 variante diferite: Activia Fructe cu lămâie, căpşuni, prune şi piersici cu fructul pasiunii – perfecte pentru o gustare savuroasă şi uşoară. Noile iaurturi vor beneficia de o campanie de promovare inedită. Timp de o lună de zile, între 1-30 noiembrie, pasarela de la staţia de metrou Victoriei va fi transformată în universul Activia Fructe, iar trecătorii se vor bucura de o experienţă extrasenzorială: iaurt gustos, fructe apetisante şi parfumul lor încântător. În paralel, va fi lansat un concurs printr-o aplicaţie specială pe Facebook.

Ideea acestei campanii a venit din dorinţa de a comunica cu toate categoriile de consumatori printr-un joc original şi stimulant. Suntem entuziasmaţi că am reuşit să creăm o experienţă interactivă, senzorială, în care îi încurajăm pe consumatori să ne lase mesaje creative. Mai departe, ne dorim ca aceştia să îşi implice prietenii şi colegii, într-un mod vesel şi deschis ”, declară Anca Stroe, Director de Marketing Danone România.

Concursul se va desfăşura pe www.facebok.com/activia.romania, într-o secţiune dedicată (tab-ul ”Activia Fructe”). Participanţii îşi pot alege aici iaurtul Activia Fructe preferat dintre cele 4 variante şi sunt încurajaţi să-şi exprime creativitatea, scriind un mesaj haios, dar şi convingător, prin care să-şi păzească iaurtul de colegii „pofticioşi”. Mesajele vor intra într-o galerie specială, unde pot fi votate online zilnic şi, în acelaşi timp, vor fi printate şi afişate la metrou, în universul Activia Fructe. Astfel, mesajele se pot vota prin scanarea QR codului amplasat pe fiecare în parte.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,053 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Danone lansează o nouă gamă Activia
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: