Danone lansează Oikos natur

Danone lansează Oikos natur, un iaurt inspirat din rețetele tradiționale grecești, cu o textură densă, cremoasă, fără să fie gras datorită cantităţii de două ori mai mare de proteine în comparaţie cu iaurturile obișnuite.

OIKOS-natur-1OIKOS natur conține doar 3 ingrediente: lapte, proteine din lapte și culturi de fermentare. În plus, cu doar 2,8% grăsime și 100 de kcal pe pahar, OIKOS poate fi o gustare sățioasă, delicioasă, dar și sănătoasă.

“Lactatele sunt necesare pentru alimentația zilnică, iar OIKOS natur poate fi o gustare ideală, atât singur cât și în combinație cu altceva. Am lansat, în vară, OIKOS pe un strat de fructe coapte, suculente. Produsul fiind unul inovator pe piață a devenit rapid unul preferat de consumatorii nostri care se bucură atât de gustul bun, cât și de beneficiile nutriționale, îndeosebi de conținutul ridicat de proteine” povestește Anca Stroe, Director de Marketing Danone Europa de Sud Est.

Iaurturile OIKOS sunt disponibile într-un ambalaj practic de 150 de grame, fiind ușor de transportat și de consumat.OIKOS natur se adaugă celor trei variante de produs, pe pat de fructe, deja existente pe piață: cu capșune, kiwi sau piersici.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

În perioada noiembrie – decembrie 2013, campaniile de publicitate de pe site-ul retail-FMCG.ro vor avea discounturi semnificative. Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Un comentariu la „Danone lansează Oikos natur”

  1. Pingback: Linkurile zilei • Chinezu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *