Danone România a finalizat proiectul Oxygen

Danone România anunţă finalizarea proiectului OXYGEN. Proiectul şi-a propus promovarea unei culturi de prevenire a riscurilor profesionale prin încurajarea schimbărilor de comportament. În rândul angajaţilor, Danone România merge în direcția unei abordări favorabile aspectelor privind sănătatea şi securitatea la locul de muncă.

Obiectivele proiectului au fost: dezvoltarea abilităţilor angajaţilor pentru identificarea, evaluarea, diminuarea şi gestionarea riscurilor de accidente şi incidente, atât în fabrică cât şi în depozite şi birouri; creşterea gradului de informare şi conştientizarea angajaţilor cu privire la modalitatea de a acţiona în situaţia declanşării unor situaţii de urgenţă, precum şi pentru gestionarea riscurilor ce pot cauza accidente, incidente şi boli profesionale.

Un alt obiectiv a fost creşterea siguranţei la volan a tuturor categoriilor de conducători auto din companie, şoferi profesionişti şi amatori, prin dezvoltarea unui comportament responsabil în trafic şi a abilităţilor de identificare şi eliminare a unor situaţii cu potenţial de risc. Pentru îndeplinirea acestora, au fost derulate 3 programe de training şi 2 campanii de informare, în care s-au utilizat materiale tipărite şi filme.

Întregul program s-a desfăşurat sub logo-ul: Ne întoarcem sănătoşi acasă în fiecare zi!

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,099 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Danone România a finalizat proiectul Oxygen
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: