Descoperă noile orizonturi ale gustului cu ediția limitată Davidoff Café Création Supérieure Horizon

Davidoff Café continuă tradiția lansării edițiilor limitate în perioada sărbătorilor de iarnă, anunțând o nouă capodoperă în materie de cafea: Davidoff Café Création Supérieure Horizon.

DavidoffDe această dată, maeștrii Davidoff ne propun un amestec al celor mai fine boabe de cafea Arabica din regiuni de creştere exclusiviste, Brazilia și Africa de Est, provocând iubitorii de cafea într-o aventură senzorială de neuitat.

Création Supérieure Horizon este o cafea dedicată celor mai rafinate simțuri, dar și celor care sunt pregătiți să descopere noile orizonturi ale gustului. Procesul de prăjire individuală a fiecărui sortiment de cafea în parte creează o aromă extraordinară, cu un gust deplin, întregit cu note ușor acide.

„Having a taste for quality is having a taste for life” este citatul care l-a definit pe Zino Davidoff și încă însumează caracterul luxuriant și lipsit de compromisuri caracteristic întregului brand. Cu un design sofisticat și inovator, ambalajul Davidoff Café Création Supérieure Horizon completează prin eleganță și exclusivism gustul cafelei 100% Arabica și o transformă în cadoul ideal pentru persoanele dragi, iubitoare de cafea.

Gama de lux este disponibilă în două variante: cafea instant într-o cutie exclusivistă metalică de 100 de grame sau cafea prăjită și măcinată într-un ambalaj de 250 de grame. Cele două varietăți Création Supérieure Horizon vor putea fi savurate pentru scurt timp, în limita stocului disponibil, începând cu luna noiembrie în cele mai importante magazine din țară.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 6,914 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Descoperă noile orizonturi ale gustului cu ediția limitată Davidoff Café Création Supérieure Horizon

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: