De 15 ani, în România, gustul sărbătorilor vine cu Tuborg Christmas Brew

Dedicată sărbătorilor de iarnă, berea Tuborg Christmas Brew este un simbol al începutului sărbătorilor de sezon. Produsul are o lungă tradiție în România fiind lansat pentru prima dată în anul 2000.

KV-Tuborg-Christmas-BrewEl apare în fiecare an, în prima vineri a lunii noiembrie și se găsește în piaţă timp de doar 10 săptămâni, dând astfel un gust special sărbătorilor de iarnă.

Ce face ca Tuborg Christmas Brew să fie atât de specială este faptul că este o bere produsă din trei tipuri de malț, având o aromă distinctă de lemn dulce.

Mai puțini știu însă că reţeta sa a fost inventată acum aproape patru decenii, de către maestrul berar Per Krieger Lassen, prin amestecarea a trei tipuri de beri diferite și, de atunci, berea a devenit un prilej de bucurie și sărbătorire a sezonului rece.

Au apărut deja primele semne că Moşul are gânduri mari anul acesta

Tuborg România este singura fabrică de bere din România care are în portofoliul său un brand internațional de bere dedicat sezonului rece. În acest an, Tuborg Christmas Brew este din nou prezent în ediție limitată pe piața din România începând cu 6 noiembrie 2015. Ținând cont de succesul de anul trecut, am ales să creștem volumul la mai mult decât dublu pentru acest an, aproape întreaga cantitate fiind livrată în piață în acest moment. Le mulțumim, astfel consumatorilor noștri datorită cărora Tuborg a înregistrat un an bun, cu o creștere anuală de 13% față de 2014”, a declarat Paul Markovits- Vice Președinte Marketing, URBB.

Imaginea albastră și elementele de design cu fulgi mari și camionul, ce apar pe eticheta sticlelor și pe doza au fost folosite prima dată ca felicitare de Crăciun, în Danemarca. Desenată de Peter Wibroe, în urmă cu aproape 35 de ani, imaginea de pe micuța carte poștală a fost folosită pentru a decora camioanele care livrau berea Tuborg Christmas Brew în prima vineri a lunii noiembrie. De atunci, evenimentul de lansare a căpătat o atât de mare amploare, încât în Danemarca numele ce desemnează această zi – Julebryg Day (J-Day) a căpătat propriul loc în dicționarul Danez.

România este o piaţă importantă pentru Grupul Carlsberg şi pentru brandul Tuborg la nivel global, fiind cea de-a opta piața din lume ca mărime. Dat fiind că 2015 a fost pentru Tuborg un an foarte bun în România până acum, sunt convins că şi Tuborg Christmas Brew va fi din nou un mare succes. Cu această ocazie, transmit românilor cele mai călduroase urări de bine. Noi şi Tuborg vă dorim Un Christmas Brew fericit!” Peter Hammarstedt –CEO ExLiD Carlsberg A/S, Copenhaga.

Lansarea din anul acesta, din România, fost marcată prin plasarea produsului în rețelele de magazine, prin vizibilitate specială la raft și activări adresate iubitorilor berii Tuborg Christmas Brew. Aceștia pot savura şi în acest sezon, începând cu 6 noiembrie, timp de 2 luni, băutura ce aduce gustul sărbătoririi Crăciunului. Produsul se găsește într-o gamă variată de ambalaje: de la sticlele de 0,5L, 0,75L şi doza de 0.5L, iar în plus, consumatorii pot alege pachetul special de sărbătoare 3+1 doza cadou, un motiv numai bun pentru a sărbători împreună cu prietenii ori familia.

Cei care au cumpărat deja produsul au afirmat că sunt foarte încântați de aroma deosebită a sortimentului Tuborg Christmas Brew și o așteaptă cu nerăbdare în fiecare an.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,036 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » De 15 ani, în România, gustul sărbătorilor vine cu Tuborg Christmas Brew

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: