De St. Patrick’s Day, fanii Guinness devin irlandezi pentru o zi

GUINNESS, berea stout numărul 1 în lume, va sărbători St. Patrick’s Day, ca în fiecare an, în 125 de puburi din toată ţara. Anul acesta şi-a propus să ofere tuturor iubitorilor acestei beri ocazia de a deveni irlandezi timp de o zi, pe 17 martie.

STPDToţi cei care cumpără un pint de Guinness în puburile partenere au posibilitatea de a câştiga instant unul din cele peste 15.000 premii, precum şi ocazia de a-şi face propriul „act de identitate” irlandez.

Campania începe pe 14 martie, în paburi din 40 de oraşe, printre care Braşov, Sibiu, Ploieşti, Constanţa, Cluj-Napoca, Iaşi, Timişoara, Oradea, Craiova şi Bucureşti. În plus, celor care vor fi surprinşi de echipa Guinness consumând un pint li se va realiza o poză de identificare şi li se va genera, printr-o aplicaţie specială, un nume irlandez corespondent numelui original românesc. Cartea de identitate va fi printată pe loc şi înmânată noului posesor, care devine astfel cetăţean irlandez în noaptea de St. Patrick.

Astfel, în acest weekend, toţi iubitorii de Guinness sunt invitaţi să ciocnească pinturile de bere în cinstea lui St. Patrick şi să celebreze prietenia şi buna dispoziţie, petrecând ca nişte adevăraţi irlandezi!

Pentru a afla mai multe detalii despre evenimentele şi activările care vor avea loc în locaţiile partenere, cei interesaţi sunt invitaţi să urmărească pagina de Facebook Guinness România.

St. Patrick’s Day este Ziua Națională a Irlandei şi cea mai cunoscută zi din întreaga lume dedicată unui sfânt. La nivel global, milioane de oameni celebrează an de an St. Patrick’s Day alături de irlandezi. Pe 17 martie, paharele de bere Guinness sunt ciocnite în cadrul miilor de petreceri şi parade stradale, ce au ca simboluri spiriduşii irlandezi şi trifoiul cu patru foi.

Cu toate acestea, sărbătoarea de St. Patrick’s Day îşi are originile în Statele Unite ale Americii şi nu în Irlanda, debutând pe 17 martie 1762, la New York, cu parada soldaţilor irlandezi din armata britanică. De atunci, această serbare populară a ajuns să fie celebrată peste tot în lume, aducând milioane de oameni împreună an de an.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2Performant

Un comentariu la „De St. Patrick’s Day, fanii Guinness devin irlandezi pentru o zi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *