Deceiubimcartonul.ro, o nouă platformă online lansată de Tetra Pak


Deceiubimcartonul.ro
este noua platformă online lansată de Tetra Pak în cadrul unei campanii de informare despre importanţa reciclării ambalajelor de carton de lactate şi sucuri. Această campanie include o serie de acţiuni de informare şi colectare organizate cu susţinerea Carrefour România, folosind containere interactive care le mulţumesc celor care aduc astfel de ambalaje şi sunt amplasate în importante centre comerciale din Bucureşti. Materialele obţinute în urma reciclării ambalajelor Tetra Pak vor fi folosite pentru a decora Gara de Nord la începutul anului viitor, împreună cu artiştii de la I Love Bucharest.

 Deceiubimcartonul.ro este o platformă de comunicare adresată tuturor celor interesaţi să contribuie la protejarea mediului prin gesturi foarte simple şi fireşti precum colectarea selectivă a ambalajelor de carton de lactate şi sucuri şi depunerea acestora în containere albastre speciale de hârtie-carton pentru a fi reciclate. Suntem siguri că vom aduce zâmbetul pe buzele tuturor celor care se vor alătura campaniei noastre deoarece vor fi plăcut surprinşi de containerele speciale interactive, realizate împreună cu Răzvan şi Dani, ambasadorii campaniei”, declară Cristina Dumitru, Manager de comunicare şi mediu Tetra Pak.

“Este important să avem campanii prin care să îi determinăm pe consumatori nu doar să conştientizeze rolul pe care îl au în a proteja mediul înconjurător, ci şi să participe activ la acest proces prin colectarea selectiva a ambalajelor de carton. Dacă sunt colectate în containerele albastre pentru hârtie-carton, cutiile de lapte, de exemplu, devin surse preţioase de materie primă pentru alte industrii, capătă o nouă viaţă. Ne bucurăm să sprijinim campania Deceiubimcartonul.ro deoarece avem nevoie de campanii de reciclare distractive, diferite. Mai multe detalii despre campanie puteti afla vizitand magazinele noastre din Carrefour Orhideea, Băneasa, Vitantis şi Berceni”, declară Andreea Mihai, Director de Marketing, Carrefour Romania SA.

Nou pe site! Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,094 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » Deceiubimcartonul.ro, o nouă platformă online lansată de Tetra Pak
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: