Delaco Distribution preia distribuția brandului de lactate premium Elle & Vire Professionnel® în România

Delaco Distribution SA, parte a grupului francez Savencia Fromage & Dairy, unul dintre cei mai mari producători de specialități de brânzeturi din lume, preia distribuția brandului de lactate premium Elle & Vire Professionnel® în România, începând cu 1 ianuarie 2024. Elle & Vire Professionnel® este alegerea celor mai buni Chefi din lume și a restaurantelor cu stele Michelin, iar în plan local, ambasadorul brandului este Chef Cofetar-ul multipremiat Ana Consulea.

delacoDespre Elle & Vire Professionnel

Elle & Vire Professionnel® își are rădăcinile în Normandia (Franța), un terroir de excepție, cunoscut în întreaga lume pentru pajiștile sale și calitatea laptelui. Brandul fondat în 1945 este astăzi prezent în peste 120 de țări de pe 5 continente și se diferențiază pe piața internațională prin produse de calitate premium, atenția specială acordată relației cu fermierii, condițiilor de creștere a animalelor, dar și prin inițiativele de educare și formare a talentelor în domeniul gastronomiei și cofetăriei. De peste 40 de ani, Elle & Vire Professionnel® construiește o relație bazată pe încredere cu Chefi și profesioniști din industrie ghidați de Excelență.

„Ne bucurăm că Elle & Vire Professionnel® ne-a încredințat această misiune. Noi am fost cunoscuți multă vreme doar pentru brandurile din retail, însă în ultimii ani am construit o echipă de Food Service puternică. Peste o treime din businessul nostru este în segmentul Food Service şi deservim peste 3000 de clienți din toate zonele țării. Focusul este pe consolidarea relațiilor construite în acest sector, dar și pe creștere, printr-o ofertă completă de produse, inspirație și training. Pentru a fi mai aproape de clienţii din Food Service, am dezvoltat și un studio de gătit în București, unde testăm o serie de rețete împreună cu clienții și unde organizăm traininguri pentru bucătari şi echipa proprie.”, a declarat Daniela Dumitrașcu, Director de Marketing Delaco.

Primul cofetar român care a devenit Brand Ambassador Elle & Vire Professionnel®

În 2021, Ana Consulea, Chef Cofetar și antreprenor, fondatoare a braseriei-cofetărie Zexe Braserie și a gelateriei Zelato și deținătoare a titlului „Pastry Chef of the Year”, acordat de prestigiosul ghid galben Gault & Millau, s-a alăturat echipei de ambasadori Elle & Vire Professionel®, devenind primul cofetar român cu acest statut selectat de compania franceză.

Programul de ambasadori, fondat și susținut de Maison de l’Excellence Savencia, condusă de doi Chefi executivi renumiți, Nicolas Boussin și Sébastien Faré, este una dintre inițiativele marcante ale brandului de a crea o comunitate globală de Chefi.

Din programul de Brand Ambassadori fac parte 25 Chefi Cofetari renumiți la nivel internațional, printre care Chefii francezi Frédéric Cassel, Yann Brys (cel mai bun patiser-artizan din Franța – Meilleur Ouvrier de France), Jean-Baptiste Lavergne Morazzani (care la 23 de ani a primit o stea Michelin), și Étienne Leroy, câștigător al Campionatului Mondial de Cofetărie, iar programul este în continuă dezvoltare.

Delaco Distribution

Grupul francez Savencia Fromage & Dairy, este unul dintre cei mai mari producători de specialități de brânzeturi din lume si are în portofoliu, pe lângă brandurile Elle & Vire şi Elle & Vire Professionnel – alegerea celor mai buni Chefi din lume și a restaurantelor cu stele Michelin, si brandul Delaco, brandurile de specialitati din branza Ile de France, Saint Agur, Caprice des Dieux, Coeur de Lion, dar şi brandurile de ciocolată din categoria super premium Valhrona și Weiss, utilizate de ciocolatieri de lux din întreaga lume.


Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

Fii primul care află cele mai proaspete ştiri din #retail-ul alimentar, industria #FMCG#eCommerce#FoodService și #servicii dedicate retailului, știri pe care le vei putea primi gratuit, direct pe adresa ta de e-mail,

Abonează-te gratuit la newsletter

Publicația retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

retail-FMCG.ro a lansat platforma online B2B Meetings, locul de întâlnire al cererii cu oferta de echipamente, tehnologii și servicii pentru retail. B2B Meetings conectează companiile de retail cu potențialii furnizori de servicii pentru retail

Înregistrare

Depositphotos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *