Deserturi franțuzești pregătite de Chef Nicolas Boussin cu lichiorul Grand Marnier

Chef Nicolas Boussin, ambasadorul culinar Grand Marnier și unul dintre cei mai renumiți patiseri din lume, a revenit la București pentru a propune și pregăti noi rețete de deserturi franțuzești, realizate cu Grand Marnier, lichiorul creat după o rețetă unică.

Nicolas BoussinCunoscutul patiser de origine franceză, distins la nivel internațional cu numeroase premii culinare, printre care și cu titlul de Cel Mai Bun Chef Patiser din Franța, și-a împărtășit talentul și cunoștințele în cadrul unui Pastry Show, care a avut loc miercuri, 9 aprilie, la Le Club, în Herăstrău.

Chef Nicolas Boussin a pregătit pentru cei prezenți la eveniment preparate precum: “Boule de Noel”, “Evolution Crepe Suzette PRO” și “Finger Food Exotique”, combinând ingredientele cu Grand Marnier Cordon Rouge.

Chef Nicolas Boussin s-a alăturat departamentului de gastronomie Grand Marnier în anul 2003, reușind să creeze în acest răstimp mai multe rețete unice, a căror originalitate este dată de unul dintre cele mai fine lichioruri din lume.

Lichiorul Grand Marnier combină maturitatea și complexitatea coniacului cu exotismul esenței distilate din portocale, în baza unei rețete secrete. In Romania, Grand Marnier este distribuit oficial de catre PPD Romania, unul din liderii pietei de bauturi spirtoase din regiunea Europei de Sud-Est.

Un chestionar pentru cititorii revistei retail-FMCG.ro. Mulţumim!

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

2performant.com

Un comentariu la „Deserturi franțuzești pregătite de Chef Nicolas Boussin cu lichiorul Grand Marnier”

  1. Pingback: Campari preia producătorul francez de lichior Grand Marnier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *