DIAGEO și PP DISTRIBUTORS România au lansat Pocket Scotch

Diageo și PP Distributors au lansat în România varianta Pocket Scotch pentru 4 dintre cele mai cunoscute branduri de whisky: J&B, Singleton, Johnnie Walker Red Label și Johnnie Walker Black Label.

DiageoUn ambalaj portabil, inovator, ce încape în buzunar, care adresează noi consumatori în categoria de whisky și creează noi ocazii de consum – întâlniri cu prietenii, festivaluri, picnicuri. 

Noua inovație a producătorilor de scotch whisky nr. 1 la nivel mondial (conform IWSR 2018) oferă ocazia fanilor acestuia să se bucure de băutura preferată în cele mai spontane momente. J&B, Singleton, Johnnie Walker Red Label și Johnnie Walker Black Label Pocket Scotch 20 cl. sunt disponibile, din această toamnă, atât în marile lanțuri de magazine, cât și în comerțul de proximitate.

„Căutăm permanent să fim pionierii ideilor alternative și depășim limitele a ceea ce credem că este posibil în whisky. Pocket Scotch este o inovație care le oferă fanilor de whisky ocazia să împartă băutura preferată cu prietenii și să se bucure de ea în diferite momente, să exploreze noi ocazii de consum și experiențe”, a declarat John Williams, Johnnie Walker Global Brand Director.  

„Scotch-ul a fost întotdeauna despre sharing, iar Pocket Scotch face acest lucru mai ușor ca niciodată. Whisky-ul a depășit demult granițele Scoției, iar noua inovație – Pocket Scotch – oferă oamenilor care iubesc cele mai spontane momente ale vieții un nou mod de a împărți cu cei dragi whisky-ul nostru multi-premiat, oriunde i-ar duce aventura”, a declarat Mihai Chiriacescu, CEE Group Brand Manager în cadrul PP Distributors. 

J&B Rare Scotch este whisky-ul nr. 1 în România (în categoria de Whisky Scotch Standard, conform celor mai recente studii Nielsen). J&B Rare este unul dintre cele mai versatile whisky-uri din lume fiind alegerea perfectă pentru cocktailuri. Gustul său echilibrat și plăcut vine din îmbinarea perfectă a 42 de tipuri de whisky atent selecționate, putând fi savurat într-o multitudine de combinații. Noua variantă Pocket Scotch întărește caracterul social al J&B.

Singleton este un single malt din Speyside, perfect echilibrat, bogat, cu o textură catifelată, potrivit pentru cei care preferă whisky-uri aromate. Potrivit atât pentru a fi savurat cu prietenii la un party acasă, cât și în cadrul ieșirilor în oraș, la restaurant. Delicatețea single malt-ului, cu o vechime de 12 ani, se datorează în parte calităților rar întâlnite ale apei utilizate și astăzi în procesul de distilare. Primul val de arome este compus din note de lemn și alune, urmate de fructe abundente (măr copt, curmale uscate și parfum de lemn dulce). Singleton cucerește prin dulceața moderată și aluziile de coacăze negre, zahăr brun și cafea espresso și un postgust mediu spre lung, cu nuanțe târzii de alune. 

Cel mai vândut blended Scotch din lume, Johnnie Walker Red Label este un amestec consistent și robust de până la 35 dintre cele mai bune varietăți de whisky. Are un gust bogat, abundent, dulce și afumat, aroma este de fum și mirodenii dulci, cu o notă de vanilie, iar culoarea este aurie cu tente de roșu.

Johnnie Walker Black Label este un sortiment legendar, recunoscut ca etalon pentru alte blenduri de lux. În compoziţia blendului intră doar sortimente de whisky învechite minimum 12 ani, ce provin din cele patru colţuri ale Scoţiei. Împletind aromele specifice celor patru zone, blendul reuşeşte să contureze un profil aromatic extrem de expresiv şi de echilibrat. Deşi este un blend tânăr, Johnnie Walker Black Label are o personalitate complexă şi un caracter profund. Sortimentul poate fi savurat cu orice ocazie simplu, cu un strop de apă sau ca bază pentru cocktailuri.

PPD România    

Prezentă pe piața din România din 2007 și parte a companiei Photos Photiades Distributors, PP Distributors România este lider în distribuția de băuturi alcoolice premium.

Împreună cu DIAGEO, Gruppo Campari, Jose Cuervo, San Pellegrino și alți parteneri, PP Distributors România a construit un portofoliu impresionant de băuturi premium și super premium. Printre acestea se numără mărci precum Johnnie Walker, J&B, Smirnoff, Captain Morgan, Sheridans, Jose Cuervo, Campari, Aperol, Acqua Panna, San Pellegrino și propriul său brand de vodcă, Tazovsky. Băuturile importate și distribuite de PP Distributors România sunt disponibile în toate marile lanțuri de magazine din România și în peste 15.000 de locații HoReCa din toată țara. 

PP Distributors România este parte a Photos Photiades Group, companie fondată în urmă cu peste 75 de ani, cu o experiență extinsă în producția, vânzarea și distribuția unor mărci cunoscute de băuturi alcoolice și non-alcoolice și cu operațiuni în sectorul imobiliar și al asigurărilor. 

Cu o cifră de afaceri anuală de 340 de milioane de Euro și peste 1.100 de angajați, Photos Photiades Distributors (PPD) desfășoară activități în România, Croația, Cipru și Slovenia. 

Diageo

Diageo este lider global pe piața băuturilor alcoolice, având un portofoliu remarcabil de brand-uri din categoriile băuturi spirtoase, bere şi vin – whisky: Johnnie Walker, Crown Royal, J&B, Buchanan’s Windsor; vodca: Smirnoff, Cîroc şi Ketel One – dar şi Captain Morgan, Baileys, Don Julio, Tanqueray şi Guinness.

Diageo este o companie globală ale cărei produse se vând în mai bine de 180 de ţări din întreaga lume. Compania este listată atât la Bursa din Londra (DGE), cât şi la Bursa din New York (DEO).

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2Performant

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *