DIAGEO și PPD România lansează programul de elită de instruire în domeniul mixologiei pentru barmani, DIAGEO Reserve WORLD CLASS

Diageo, liderul mondial al producătorilor de băuturi premium și PPD România, unul dintre cei mai mari distribuitori de băuturi alcoolice importate premium și super-premium de pe piață, lansează în premieră în România programul DIAGEO Reserve WORLD CLASS și Competiția WORLD CLASS.

Aristotelis PapadopoulosDIAGEO Reserve WORLD CLASS este cel mai mare program de instruire în domeniul mixologiei din industria băuturilor alcoolice și cea mai importantă competiție pentru barmani la nivel mondial. În premieră pe piață, cei mai buni barmani din România sunt invitați să ia parte la programul educațional și să concureze pentru prestigiosul titlu de Barmanul Anului 2014 DIAGEO Reserve WORLD CLASS.

Barmanii din România sunt invitați să se înregistreze online pe website-ul www.TheReserveBar.ro, completând un scurt chestionar și prezentându-si printr-un video cocktail-urile ce folosesc exclusiv băuturi din portofoliul DIAGEO Reserve. În urma unei serii de concursuri locale, cel mai bun barman va fi selectat să reprezinte România în finala globală a competiției, unul dintre cele mai mari evenimente din industrie. Acesta va avea șansa să câștige prestigiosul și râvnitul titlu de Barmanul Anului 2014 DIAGEO Reserve WORLD CLASS.

În acest an, în premieră pe piața din România, lansăm platforma WORLD CLASS, oferind celor mai buni barmani locali oportunitatea de a participa în cea mai mare competiție din lume dedicată barmanilor și de a deveni parte din elita în domeniu. Recunoscând mixologia ca fiind o artă în sine, în cei cinci ani de existență, programul WORLD CLASS a educat și inspirat barmanii la nivel mondial”, a declarat Nikolas Xystouris, General Manager PPD Romania.

Aristotelis Papadopoulos (foto), primul câștigător al competiției WORLD CLASS, Barmanul Anului 2009, a fost prezent la evenimentul oficial de inaugurare în România și a declarat: “Câștigarea primei ediții a competiției DIAGEO Reserve WORLD CLASS a fost o onoare incredibilă. M-a bucurat și în același timp m-a inspirat să concurez și să studiez cu barmani la fel de pasionați de această meserie ca și mine. În plus, sunt mândru că am primit această recunoaștere din partea celei mai prestigioase competiții de mixologie din lume, dar mai ales pentru că am ocazia să văd cum industria bartending-ului se dezvoltă și primește recunoașterea globală și respectul pe care le merită. Acest program poate fi un catalizator puternic în ceea ce privește carierele participanților și oportunitățile de care pot beneficia la nivel mondial. De aceea încurajez barmanii români să se înscrie în competiția WORLD CLASS”.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG. Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

BLACK WEEKdiscount de 50% la rate card-ul revistei pentru serviciile de publicitate! Dacă doriți o estimare a costurilor pentru campania dvs. pe site-ul retail-FMCG.ro, accesaţi pagina de Publicitate.

Pentru un conținut unic, accesați AICI secțiunea Premium.

Ți-a plăcut acest articol? Recomandă-l și altora:
Vrei să primeşti noutăţile din Retail & FMCG în fiecare dimineaţă pe email?
Alătură-te celor 7,062 cititori fideli!

Te afli aici: Prima pagină: » FMCG » Producatori » DIAGEO și PPD România lansează programul de elită de instruire în domeniul mixologiei pentru barmani, DIAGEO Reserve WORLD CLASS
Explorează subiecte similare:

Spune-ți părerea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: