Diamant – o bijuterie în bucătărie

Cu o istorie de 150 de ani, compania Pfeifer & Langen, cel de-al treilea mare producător și distribuitor de zahăr din Germania, prezent astăzi în 11 țări europene, produce şi distribuie zahăr sub marca Diamant.

În 1870, industrialiștii Emil Pfeifer, Eugen Langen și Valentin Pfeifer pun bazele companiei Pfeifer & Langen prezentă astăzi în 11 țări din Europa: Germania, Polonia, România, Ucraina, Italia, Slovenia, Grecia, Ungaria, Cehia, Croaţia şi Bulgaria.

Având în portofoliu brandurile de zahăr Kölner și Diamant, compania vinde diverse sortimente de zahăr pentru uzul casnic și industrial, fiind cel de-al treilea mare producător și distribuitor de zahăr din Germania.

O scurtă vizită la Pfeifer & Langen

Diamant

Cu fabrici de zahăr în mai multe ţări europene, compania Pfeifer & Langen reușeste să fie aproape de nevoile clienților din piețele în care operează, cu diverse sortimente de zahăr, apreciate de milioane de consumatori. În 2016, afacerile companiei au dus la înregistrarea unei cifre de afaceri de peste 1 miliard de euro.

Compania pune la dispoziția clienților o gamă variată de produse ideale pentru prepararea mâncărurilor, băuturilor şi deserturilor preferate. Sub mărcile Diamant și Kölner, compania oferă în Europa diverse specialități de zahăr, care se află în preferințele a milioane de consumatori: zahăr pudră şi pentru decor, zahăr cristal alb şi brun, zahăr gelifiant, zahăr din trestie, dar și zahăr candel sau siropuri de zahăr.

Alături de acestea, Pfeifer & Langen furnizează un număr mare de produse industriei prelucrătoare, precum siropuri de zahăr invertit, siropuri de zahăr caramelizat și sortimente personalizate de zahăr cristal.

Diamant, prietenul surprizelor dulci

Cu o istorie de 150 de ani în fabricarea zahărului, compania Pfeifer & Langen aduce pe piaţă marca Diamant.

Sigla mărcii DIAMANT este formată din două conuri de zahăr înconjurate de arcade colorate în roșu și albastru închis. Cele două conuri sunt o referință grafică la turnurile impunătoare ale Catedralei din Köln, oraşul în care a luat naștere povestea Pfeifer & Langen și simbolizează diversitatea și calitatea produselor oferite.

Cristalul dulce din prăjiturile copilăriei

Prezente la nivel internațional, produsele Pfeifer & Langen sunt disponibile și în România sub marca Diamant, punând la dispoziția consumatorilor sortimentele nelipsite din bucătărie. Fie că vorbim despre zahărul din prăjiturile care împodobesc mesele de sărbătoare ale românilor sau de lingurițele de zahăr care îndulcesc cafeaua în fiecare dimineață, ori de zahărul pudră de pe celebrele gogoși din copilărie, zahărul Diamant completează perfect fiecare gustare sau băutură dulce din casele românilor.

Produse la îndemână

Dincolo de sortimentele cu care ne-a obișnuit, Pfeifer & Langen continuă să se adapteze fiecărei piețe de consum pe care își desfășoară activitatea, introducând noi produse născute din dorința de a fi cât mai aprope de nevoile consumatorilor săi.

Produsele Diamant sunt disponibile în România, fiind ușor de găsit în lanțurile de supermarketuri și hipermarketuri din întreaga țară.

Întregul conținut al site-ului www.retail-FMCG.ro este proprietatea S.C. Retail FMCG Media S.R.L. și este protejat de legea dreptului de autor, neputând fi preluat, copiat parțial sau integral sau folosit pentru crearea de articole derivate, fără acordul expres scris în prealabil al proprietarului. Folosirea în alt scop decât cel personal sau non-comercial este strict interzisă.

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din Retail & FMCG – retailul alimentar şi industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

2performant.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *