Din Țara Ta, brandul de lactate fabricate în România, din lapte proaspăt, 100% românesc, se extinde pe piața locală

Gama de produse lactate sub brandul Din Țara Ta, parte importantă din strategia de dezvoltare a companiei Sole Mizo România cu produse locale, fabricate în România, cu materie primă din România, se extinde pe piața locală.

Din Țara Ta

Lansat în anul 2018, brandul Din Țara Ta, aparținând companiei Sole Mizo România, printr-o colaborare strategică cu un producător local, are o gamă de 6 produse lactate: Sana, Chefir, Iaurt de băut și Lapte bătut 330 ml, Telemea de vacă 250 g și Brânză de burduf 400 g.

Toate produsele Din Țara Ta sunt fabricate în România, din lapte proaspăt, 100% românesc, colectat de la fermierii din zona limitrofă fabricii de la Dej, județul Cluj, situată la confluența dintre râurile Someșul Mare și Someșul Mic.

Echipa de producție de la fabrica din Dej are o experiență de peste 40 de ani în fabricarea și procesarea produselor lactate. Linia de ambalare pentru ambalajele PET este nouă, la fel și linia de ambalare în vid. Rețetele au fost dezvoltate în urma unui studiu de piață, iar rezultatul este de o calitate excelentă, având la bază o cultură premium și un gust autentic românesc al produselor Din Țara Ta.

„Compania acordă o atenție deosebită realizării și menținerii celei mai bune calități a produselor, urmărind în permanență factorii care o influențează: calitate excelentă a materiei prime procesate, folosirea tehnologiilor avansate, a utilajelor performante și a forței de muncă calificate.

Produsele distribuite de către Sole Mizo România reprezintă baza unei nutriții sănătoase și au un raport calitate-preț foarte atractiv, compania fiind preocupată în permanență de adaptarea produselor din portofoliu în funcție de cerințele clienților”, a declarat Petru Tranculov – Director Comercial.

Din Țara Ta

Brandul Din Țara Ta este prezent în toate canalele de distribuție: Traditional Trade, cu precădere în partea de Vest a României, HORECA, Distribuitori și parțial în International Key Accounts, unde procesul de listare continuă.

Mai multe informații despre produse găsiți pe website, iar mai multe detalii despre fabrică, pe blog.

Sole Mizo România

Cu o prezență de peste 11 ani în România, compania Sole Mizo România este specializată în distribuția produselor alimentare, având trei divizii: lactate, mezeluri, carne. Cifra de afaceri până la finalul anului 2019 este de 39.5 mil. euro.

Contact: 

Paula Cernea
Regional Manager
email: Paula.Cernea@solemizo.ro
telefon: 0733 071 654

În fiecare dimineaţă puteți primi gratuit, direct pe adresa dvs de e-mail, cele mai proaspete ştiri din retailul alimentar şi din industria FMCG.

Abonaţi-vă la newsletterul zilnic gratuit.

Revista retail-FMCG.ro reprezintă platforma ideală pentru a vă promova produsele sau serviciile. Mai multe detalii, AICI.

2performant.com

Un comentariu la „Din Țara Ta, brandul de lactate fabricate în România, din lapte proaspăt, 100% românesc, se extinde pe piața locală”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *